Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Запрошуємо взяти участь у зборі пропозицій щодо розроблення Програми комплексного відновлення територіальної громади

Дата: 23.04.2024 08:28
Кількість переглядів: 86

Фото без опису                                        Шановні мешканці Терешківської громади!

     На виконання Постанови Кабінету Міністрів України 14 жовтня 2022 р. № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них» на території нашої громади розпочато роботу над розробленням Програми комплексного відновлення територіальної громади (далі – Програма). Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади. За допомогою Програми ми зможемо спрогнозувати свій розвиток, збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень (у тому числі – безпекового характеру).

     Якісна Програма – це підстава для швидкого залучення інвестицій, отримання міжнародної та державної допомоги, планування конкретних заходів нашого подальшого відновлення та розвитку.

     Сьогодні кожний з вас може долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей нашої місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, нашої культури та історії.

     Якщо ви хочете більш детально дізнатися про законодавче регулювання процедур розроблення Програми, із відповідною постановою Кабінету Міністрів України ви можете ознайомитись тут.

     Важливо! Вимоги до Програми досить чітко визначені законом. Тому ми просимо уважно ознайомитись зі змістом цього оголошення та з розумінням поставитись до необхідності дотримувались певних правил під час заповнення шаблону з надання пропозицій.

     Ваші пропозиції із заповненим  ОПИТУВАЛЬНИК  просимо направляти з 23.04.2024р. по 07.05.2024р. включно на електронну пошту сільської ради [email protected].

     Щиро дякуємо, що Ви проявили свою зацікавленість та взяли участь у зборі пропозицій щодо розроблення Програми!

                                                                         З повагою - сільський голова Віталій ТУРПІТЬКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь