Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

  У зв’язку з тотальною економією електроенергії, ми змушені повністю вимкнути вуличне освітлення у всіх населених пунктах нашої громади  до покращення ситуації

Дата: 19.04.2024 13:13
Кількість переглядів: 14

Фото без опису

     Шановні мешканці Терешківської громади!

      У зв’язку з тотальною економією електроенергії, ми змушені повністю вимкнути вуличне освітлення у всіх населених пунктах нашої громади  до покращення ситуації

     У зв’язку з ворожими ракетними обстрілами об’єктів енергетичної інфраструктури України та руйнуваннями генеруючих об’єктів, поступило звернення від енергопостачальних та енергорозподільчих компаній щодо складної ситуації з постачанням електроенергії. Вимкнення вуличного електропостачання та кардинальне обмеження споживання електроенергії – вимушені кроки, спрямовані на уникнення тимчасових відключень електропостачання.

     Велике прохання до всіх мешканців громади обмежити споживання електроенергії, особливо в пікові години, з 16.00 до 21.00. Не залишайте світло ввімкненим у приміщеннях, де нікого немає. Не користуйтеся кількома електроприладами в один і той самий час, бо це призводить до стрімкого зростання енергоспоживання. Не слід вмикати електроприлади одночасно, особливо потужні (наприклад, електроплиту, обігрівач і бойлер).

     Пам’ятайте, що ощадливе споживання електроенергії дозволить зменшити навантаження на енергосистему країни та уникнути тривалих відключень електропостачання!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь