Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Інформація щодо процедури закупівлі: повнопривідний автомобіль з дизельним ДВГ для потреб органів та сил національної безпеки та оборони

Дата: 03.04.2024 14:13
Кількість переглядів: 36

Інформація щодо процедури закупівлі

(керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2020  №1266 

«Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. №631 і від 11 жовтня 2016 р. №710»)

 

№ з/п

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Ідентифікатор процедури закупівлі/ тип процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі,

грн з ПДВ

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

1

ДК 021:2015 – 34110000-1

«Легкові автомобілі»;

назва предмету закупівлі – Повнопривідний автомобіль з дизельним ДВГ для потреб органів та сил національної безпеки та оборони (СБУ, Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони Збройних Сил України)

 

 

UA-2024-04-02-011122-a

Відкриті торги

(з особливостями)

1 300 000,00

Закупівля даного виду товару пов’язана безпосередньо із засадами організації та діяльності, правовим статусом і відповідальністю органів та посадових осіб місцевого самоврядування, що визначено Конституцією України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Автомобіль призначений для роботи на дорогах незадовільної якості або ґрунтових дорогах, тому технічні вимоги враховують необхідність забезпечення унеможливлення виникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з пристосуванням автомобіля до роботи на дорогах будь-якого стану покриття. Крім того, автомобіль повинен споживати невелику кількість палива, бути невибагливим в експлуатації та стійким до зовнішніх чинників зносу. Отже, для дотримання принципів Закону України «Про публічні закупівлі», а саме максимальної економії та ефективності, замовником було прийнято рішення провести закупівлю легкового автомобіля із зазначеними характеристиками, а також враховуючи запит військової частини від 12.02.2024 р. №4, з подальшою передачею такого товару на облік запитувача.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ

ТА ІНШІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Автомобіль для потреб органів та сил національної безпеки та оборони (СБУ, Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони Збройних Сил України) (код CPV за ДК 021:2015- 34110000-1- Легкові автомобілі)

Кількість – 1 одиниця

Термін поставки – до 30.06.2024

Повнопривідний дизельний пікап – 1 штука.

 

 

п/п

Найменування показників, одиниця виміру

Вимоги Замовника до товару

1

2

3

1.

Загальна кількість місць з водієм

5

2.

Рік випуску

2024 року

3.

Тип двигуна

Дизельний

4.

Тип палива

Дизель

5.

Тип приводу

4WD (повний)

6.

Коробка передач

Автоматична

 

7.

Кількість передач

Не менше 8

8.

Ємність паливного баку (л)

Не менше 75

9.

Максимальна потужність (к.с.)

Не менше 160

10.

Кількість дверей

4

11.

Відповідність екологічним нормам

не нижче ЄВРО-5

12.

Розмір колес

265/60 R18

13.

Наявність подушок безпеки

Фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира

14.

Система попередження про виїзд за смугу руху

Так

15.

Система попредження про фронтальне зіткнення (FCW)

Так

16.

Система моніторнигу сліпих зон

Так

17.

Система огляду авто 360˚

Так

18.

Колісна база (мм)

Не більше 3120

19.

Споряджена маса (кг)

Не менше 2050

20.

Повна масса (кг)

Не менше 2950

21.

Внутрішні розміри вантажного відділення (ДШВ), мм

1520 / 1580 / 440

21.

Інші вимоги

Автомобілі:

Мають торгову марку;

Є новими та технічно справними з наявними комплектуючими матеріалами. що не були у використанні, та такими. що не використовувалися та не були в експлуатації (окрім необхідних переміщень до передачі Покупцю) та/або не були зареєстровані в сервісних центрах  МВС;

Гарантійний строк експлуатації на кожен автомобіль не менше ніж 24 місяці з моменту доставки та прийняття такого авто у місці його кінцевого призначення;

Автомобілі не знаходяться під заставою чи арештом.

Автомобілі (окрім тих, що мають походження з Російської Федерації/Республіки Білорусь/Ісламської Республіки Іран) відповідають нормативно-технічній документації виробника, та є готовими до експлуатації відповідно до нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

 

ПРИМІТКА: всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва варто розуміти з поняттям  «або еквівалент».

Визначення очікуваної вартості зроблено  згідно наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» за інформацією, отриманою шляхом проведення ринкових консультацій та на підставі отриманих від постачальників комерційних пропозицій із зазначенням актуальних цін, методом порівняння ринкових цін - визначено очікувану ціну за одиницю, як середньоарифметичне значення масиву отриманих даних та в межах розміру бюджетних призначень, що затверджені рішенням тридцять другої сесії Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області восьмого скликання «Про внесення змін до показників бюджету Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік від 21.02.2024 р. та у відповідності до Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої рішенням тридцять другої сесії Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області восьмого скликання «Про затвердження Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік» від 21.02.2024 року.

Кошти місцевого бюджету.

 

 

Головний спеціаліст із проведення публічних закупівель,

юридичного відділу виконавчого комітету Терешківської сільської ради                                                          Катерина МОРОЗ

(повноваження відповідно до розпорядження від 29.01.2024 р. №04-АГД)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь