Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Міжнародна благодійна організація ,,Благодійний фонд ,,СОС Дитячі Містечка” Україна розпочинає прийом заявок щодо грошової цільової благодійної допомоги

Дата: 07.03.2024 15:06
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Повідомляємо, що Міжнародна благодійна організація ,,Благодійний фонд ,,СОС Дитячі Містечка” Україна (далі – Благодійний фонд) розпочинає прийом заявок щодо грошової цільової благодійної допомоги за двома напрямками:

  1. Благодійна допомога усиновлювачам на задоволення потреб усиновлених дітей.

Отримувачами грошової допомоги можуть бути сім’ї, що усиновили дитину або дітей в Україні у період з 01.09.2023 по 31.12.2024  та надали документи, які підтверджують цей факт. У програмі беруть участь:

заявники, які усиновили дитину (дітей) з інвалідністю;

заявники, які усиновили двох і більше дітей;

заявники, які є внутрішньо переміщеними особами;

заявники, які усиновили дитину (дітей), віком старше 5 років (на момент усиновлення).

Програма виплат не включає внутрішньо сімейне усиновлення (усиновлення дитини або дітей одним з подружжя дитини іншого з подружжя).

Територія надання грошової благодійної допомоги: вся територія України, крім тимчасово окупованих територій України.

Розмір грошової допомоги складає 10 800 грн – у випадку усиновлення однієї дитини та 14 400 грн – у випадку усиновлення однієї дитини з інвалідністю. Кошти виплачуються заявнику одним  платежем.

Для участі у програмі заявники, що відповідають критеріям, зазначеним вище, подають  заявку через онлайн-форму за посиланням:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=TuNZ1IESlEqgsDFgaWqB7VpUspV5tMhPh5lC8YRSkDVUREJFRVlTR1pNNlBTQzZBNU4wV1VYTTRaUS4u  

  1. Благодійна допомога сім’ям з дітьми, які були влаштовані у сімейні форми виховання протягом 2024 року.

Отримувачами грошової допомоги можуть бути: прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та опікуни, піклувальники, до сімей яких були влаштовані дитина (діти) віком до 18 років протягом 2024 календарного року.

Розмір виплат складає 10 800,00 гривень на 1 (одну) дитину, що була влаштована у прийомну сім’ю, дитячий будинок сімейного типу, під опіку, піклування. Виплата здійснюється на банківський рахунок заявника (законного представника дитини) трьома платежами щомісячно протягом трьох календарних місяців, розмір одного платежу – 3600,00 гривень.

Для участі у програмі заявники, що відповідають критеріям, зазначеним вище, подають  заявку через онлайн-форму за посиланням:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=TuNZ1IESlEqgsDFgaWqB7VpUspV5tMhPh5lC8YRSkDVUOFNZN1MzRk1MR0szUTI3WENPS1haS09RVC4u

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті Благодійного фонду                        за посиланням: https://sos-ukraine.org/nasha-robota/shho-robymo/programa-cash-assistance/

Прийом заявок відкрито до моменту набору необхідної кількості кандидатів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь