Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 04.03.2024 16:29
Кількість переглядів: 49

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку

«Стратегія розвитку Терешківської сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2023 - 2027 роки (нова редакція)»

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: «Стратегія розвитку Терешківської сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2023 - 2027 роки (нова редакція)»

Стислий виклад змісту:

Проєкт документу державного планування складається з соціально-економічного профілю громади, аналізу стану розвитку та карток технічних завдань та плану заходів з реалізації Стратегії.

Головними цілями Стратегії є: створення умов для економічного зростання та вдосконалення механізмів управління розвитком територіальної громади на засадах ефективності, відкритості та прозорості, посилення інвестиційної та інноваційної активності, забезпечення належного функціонування інженерно-транспортної та комунальної інфраструктури, проведення цілеспрямованої містобудівної політики, дотримання високих екологічних стандартів та, в результаті цього, підвищення конкурентоспроможності, доступності широкого спектра соціальних послуг, забезпечення гідних умов життя та загального підвищення добробуту населення, забезпечення екологічної безпеки на території громади.

У звіті про СЕО проаналізовані: функціонально-планувальна організація території, територіальні ресурси; інженерно-транспортна інфраструктура; заходи з охорони навколишнього природного середовища.

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Терешківська сільська рада Полтавського району Полтавської області

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

дата розміщення ДДП та звіту про СЕО на офіційному веб-сайті Терешківської сільської ради (https://tereshkivska.gromada.org.ua/) 04.03.2024р., строк громадського обговорення - з 05.03.2024р. по 04.04.2024р.;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): 

надання письмових зауважень та пропозицій до Виконавчого комітету Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області, (38672, Полтавська область, Полтавський район, с.Терешки, вул. Шевченка, 1-А. Тел.: +38(066) 960-03-52. E-mail: radatereshki.org@gmаil.com, сайт https://tereshkivska.gromada.org.ua/ )

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): 

19.03.2024 (початок об 11.00) за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с.Терешки, вул. Шевченка, 1-А. Тел.: +38(066) 960-03-52;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: виконавчий комітет Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області (Полтавська область, Полтавський район, с.Терешки, вул. Шевченка, 1-А. Тел.: +38(066) 960-03-52. E-mail: radatereshki.org@gmаil.com, сайт https://tereshkivska.gromada.org.ua/)

Контактна особа – начальник відділу розвитку територій Виконавчого комітету Терешківської сільської ради Павло Мацюцький.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій:

Виконавчий комітет Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області (Полтавська область, Полтавський район, с.Терешки, вул. Шевченка, 1-А. Тел.: +38(066) 960-03-52. E-mail: radatereshki.org@gmаil.com, сайт https: //tereshkivska.gromada.org.ua/)

Строк громадського обговорення - з 05.03.2024р. по 04.04.2024р.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб-сайти Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України (mepr.gov.ua), Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації (http://www.eko.adm-pl.gov.ua), офіційний веб-сайт Терешківської сільської ради: https://tereshkivska.gromada.org.ua/ (дата оприлюднення звіту про СЕО на сайті 04.03.2024р).

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

При виконанні звіту про СЕО підстав для проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування немає.

Стратегія розвитку Терешківської сільської територіальної громади на 2023 - 2027 роки (нова редакція)

Звіт про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування - Стратегії розвитку Терешківської сільської територіальної громади на 2023 - 2027 роки (нова редакція)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь