Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Оголошення про проведення громадських слухань проектів містобудівної документації “Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 78,0 га,  що розташована за межами населених пунктів на території Терешківської сільської ради

Дата: 06.02.2024 14:32
Кількість переглядів: 141

Оголошення про проведення громадських слухань проектів містобудівної документації

     “Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 78,0 га,  що розташована за межами населених пунктів на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області зі зміною цільового призначення,  для створення індустріального парку”

     Склад містобудівної документації: Том 1: Пояснювальна записка. Графічні матеріали: Схема розташування території детального плану території в системі планувальної структури населеного пункту; План існуючого використання території та схема існуючих обмежень у використанні земель; Проєктний план та схема проєктних обмежень у використанні земель; План функціонального зонування території; Схема транспортної мобільності та інфраструктури; Схема інженерного забезпечення території; Схема інженерної підготовки, благоустрою території та вертикального планування; Креслення поперечних профілів доріг та проїздів; План сучасного використання земель за формою власності із зазначенням категорій та виду цільового призначення, з урахуванням наявних обмежень та обтяжень; План земельних ділянок, сформованих за результатами розроблення детального плану, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру; План обмежень у використанні земель, відомості про які підлягають внесенню до Державного земельного кадастру на підставі розробленої містобудівної документації. Том 2: Звіт про СЕО. Том 3: “ІТЗ ЦЗ”.

     Основні рішення проекту ДПТ площею 78,0 га: проект розроблений відповідно до рішення 29 сесії 8 скликання Терешківської сільської ради від 17.11.2023 р. “Про розробку детального плану території земельної ділянки, площею 78,0 га, розташованої за межами населених пунктів на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області” .

     Територія орієнтовною площею 78,0 га.

     Проектом передбачається формування земельної ділянки комунальної власності цільовим призначенням 11.02 – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

     Детальним планом передбачається розміщення: адміністративної, виробничої зони; зони інженерного забезпечення, транспортної інфраструктури; електрогенеруючих об’єктів. У виробничій зоні передбачається розміщення підприємств ІІ-V класу санітарної класифікації.

    З матеріалами містобудівної документації можна ознайомитись в приміщенні відділу містобудування та архітектури Терешківської сільської ради (за адресою:  38672, Полтавська область, Полтавський район, с.Терешки, вул. Шевченка, 1-А) та на сайті https://tereshkivska.gromada.org.ua ; пропозиції та зауваження подавати згідно з “Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні”, затвердженим Кабінетом міністрів України від 25 травня 2011 р. №555. Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури Терешківської сільсьокї ради Дорохіна Надія. Презентація містобудівної документації запланована 27.02.2024р. об 11.00 в приміщенні Терешківської сільської ради за адресою: 38762, Полтавська область, Полтавський район, с.Терешки, вул. Шевченка, 1-А.

    Детальний план території земельної ділянки, орієнтовною площею 78 га, що розташована за межами населених пунктів на території Терешківської сільської ради  

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь