Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звіт голови громади Віталія ТУРПІТЬКА

Дата: 29.06.2023 15:24
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

Звіт за попередні два тижні роботи.

-Щодо ремонту доріг. Впродовж двох тижнів вдалось здійснити ямковий ремонт доріг в селах Ваці та Кашубівка, автошляху Ваці – Кашубівка, засипали гравійно-щебеневою сумішшю вулицю Садову в селі Ваці. Ми проїхали по всіх населених пунктах громади та визначилися з пріоритетністю виконання ремонтних робіт на автошляхах громади на цей рік.

-БФ «Вікторія» передав Терешківському ліцею дрон для навчань, на який діти самі назбирали на тематичних вечірках, котрі відбувалися в різних населених пунктах нашої громади впродовж останніх місяців. Зараз триває підготовка тренерів з пілотування дронів для нашої громади. Курс з пілотування дронів буде викладатись у Терешківському ліцеї. Додатково планується закупити ще кілька дешевших дронів для навчання.

-У селі Зінці відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з пляжного волейболу.

-Вітаю дитячий хореографічний колектив "MaxFan" КЗ"Центр РКДТСМП" Терешківської сільської ради при Зінцівському будинку культури (керівник Вікторія Гібалова) із ІІ місцем в номінації «Естрадний танець» у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв The best energy Fest. Чудовий здобуток для нашої громади!

-КУ «Центр надання соціальних послуг Терешківської сільської ради» отримала від БФ «Право на захист» засоби реабілітації для людей з особливими потребами з нашої громади, зокрема, інвалідні візки, ходунки, милиці, протипролежневі матраци та інше.

-БО «Світло надії» провела для дітей з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, свято з аніматорами, майстер-класами, різноманітними розвагами та подарунками.

-Наші комунальні заклади – КП «ЖЕО» та КП «Благо» - продовжують займатися благоустроєм населених пунктів нашої громади. Зокрема, здійснюють обкошування громадських місць у селах громади, ремонтують дитячі майданчики, виконують інші роботи.

 -Завершилося голосування за проєкти Екологічні ініціативи Полтавської обласної ради. На превеликий жаль, наша громада вкотре не змогла згуртуватися й набрати необхідну для перемоги кількість голосів. Але я впевнений, що ми реалізуємо проєкти, чи із залученням обласних коштів, чи лише за рахунок бюджету сільської ради. Дякую за увагу! Єднаймося!

     Разом ми – Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь