Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

У громаді відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2023 15:01
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

 

     Чудове свято до Міжнародного дня захисту дітей відбулося вчора на території Терешківського ліцею. Організаторами свята виступили  КЗ "Центр дитячої та юнацької творчості"   (директор Марина Григорович) та КЗ "Центр РКДТСМП"  (директор Юлія Авраменко) Терешківської сільської ради за участі усіх освітніх закладів громади та наших активних мешканців.

     43 тисячі 321 грн, зібраних на ярмарку коштів, буде передано на лікування тяжкохворих дітей з нашої громади.

     Вітаючи дітей та їхніх батьків, голова громади Віталій Турпітько зазначив, що у кожної дитини є своя перлинка, і завдання місцевої влади знайти її та розвивати. Кожна дитина має досягти успіхів саме в улюбленій справі, переконаний Віталій Петрович. Це не просто слова, бо в нашій громаді справді створено всі умови для різнобічного розвитку дітей, кожен може обрати собі заняття до душі.

     Змістовна концертна програма, сила-силенна різноманітних майстер-класів та розваг для дітей, торговельні точки з виробами ручної роботи та всілякими смаколиками, які з любов’ю готували і діти, і вчителі, і батьки, смачний куліш від голови громади створили особливу атмосферу на святі. Цей час промайнув дуже швидко, навіть повітряні тривоги зачекали, щоб діти змогли насолодитися святом та бодай на хвилинку забути, що триває війна. Безмежна вдячність нашим захисникам за можливість хоч зрідка влаштовувати подібні заходи, дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення свята.

     Цей захід вкотре довів, що разом ми – непереможна сила. Кошти, зібрані на заході, стануть цінною знахідкою для батьків тяжкохворих дітей, які сьогодні воюють на своєму надважливому фронті – за збереження життя та здоров’я своїх кровиночок. Нехай у вас все вдасться!

     Гуртуймося й надалі задля нашої спільної перемоги та блага рідної громади!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь