Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звіт голови громади Віталія ТУРПІТЬКА

Дата: 16.05.2023 12:57
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

     Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

     Звіт за попередні два тижні роботи.

     До Дня пам’яті та примирення відвідали працівників тилу, їх 22 у нашій громаді, та 6 вдів учасників та інвалідів Другої світової війни. Вручили продуктові набори .

     Наш хореографічний колектив «Асорті» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Терешківської сільської ради, обидві вікові групи, виграли Гран-прі в Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Bukovel-Fest", який проходив з 4 по 7 травня в Буковелі. Вітаю та дякую хореографу Марії Білько,  керівнику закладу Марині Григорович, учасницям колективу за чудові результати.

     Вітаю вихованців гуртка кікбоксингу, який працює при Терешківському ліцеї (тренер Станіслав Білокінь) із здобуттям високих нагород на Чемпіонаті України з кікбоксингу WTKA, який відбувся у місті Бровари впродовж 11-14 травня.

     У Терешківському ліцеї відкрився освітній простір для дітей старшого віку «SpaceHab, створений в рамках реалізації проєкту Шкільний громадський бюджет» (один з проєктів-переможців у категорії «Великі проєкти», вартістю 150 тисяч гривень). Проєкт вперше реалізується в нашій громаді за рахунок коштів гранту, що надається в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE у співфінансуванні з бюджету громади.

     За кошти БФ «Карітас» у Терешківському ліцеї здійснили ремонт кімнати психоемоційного розвантаження . Кабінет уже відвідують діти.

У нашій громаді пройшли громадські слухання. Основні теми:

- оптимізація навчальних закладів громади (на жаль, у Головачі деякими «крикунами» захід практично був зірваний);

-облаштування  зони відпочинку та дитячого волейбольного майданчика в с.Зінці (до 18 травня триває приймання заявок на участь в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавщини, на який наша громада подала три проєкти. Проєкти-переможці будуть реалізовані за гроші з місцевих та обласного бюджетів. Закликаю всіх вас активно долучатися до голосування після його оголошення).

     Тривають роботи з благоустрою територій громади, зокрема викошування трави КП «ЖЕО» та КП «Благо» у населених пунктах громади.

     Виїхав з ремонту сміттєвоз МАЗ , перебоїв з вивезенням сміття, які виникали, на сьогодні немає.

     Якщо дозволять погодні умови, розпочинаємо ямковий ремонт та ремонт картами найаварійніших доріг громади, які перебувають на балансі Агентства місцевих доріг Полтавської області. Це автошляхи Микільське – Марківка та Портнівка – Писарівка.

     Дякую за увагу! Єднаймося! Разом ми – Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь