Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звіт голови громади Віталія ТУРПІТЬКА

Дата: 28.04.2023 15:11
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

 

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

Звіт за попередні два тижні.

     Діяльність гуманітарного штабу нашої громади триває. Отримали гуманітарну допомогу від Фонду Міжнародної Солідарності (Польща). Зокрема отримали генератори потужністю 5.5 кВт - 2 шт.; генератори потужністю 8 кВт 3-ф - 2 шт.; генератори 3,8 кВТ - 8 шт.; пічки - 10 шт., димові труби до печей - 10 шт.; коліна до димоходів - 10 шт. Загальна вартість отриманих товарів у гривнях - близько 320 тисяч. Генератори отримали Терешківська сільська рада, КП «ЖЕО» та КП «Благо», заклади освіти та культури нашої громади, в яких вони були ще відсутні.

     Триває двомісячник благоустрою на території нашої громади. КП «Благо» здійснює ремонти дитячих майданчиків, вивозить сміття, займається ліквідацією аварійних дерев.

     Запустили водяну колонку по вул. Лісна в Копилах, вона повністю готова до експлуатації.

     У Головачанському комунальному закладі загальної середньо освіти відбулася зустріч з представниками відділення Національного олімпійського комітету України в Полтавській області. Обговорили можливості подальшої співпраці та проведення спільних спортивних заходів, а вихованці освітнього закладу отримали футболки з логотипом організації та спортінвентар для занять спортом.

     Юні футболісти (2008 року народження та молодші) з нашої громади стали переможцями у Обласних змаганнях ГО ВФСТ "Колос" в Полтавській області. Щиро вітаю спортсменів та їхніх тренерів й бажаю нових перемог!

     Вітаю наших чемпіонів, вихованців Клубу боксу «Терешки», з вдалим виступом на відкритому Чемпіонаті Дніпропетровської області з кікбоксингу FPKU-К1. Наші спортсмени здобули чимало перемог. Молодці! Так тримати! Бажаю успіхів і надалі.

     Хореографічний колектив «Асорті» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Терешківської сільської ради вирушає 3 травня на Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Bukovel-Fest». Сільська рада віднайшла можливість пошити юним танцюристам костюми із залученням швачки КУ «Центр надання соціальних послуг Терешківської сільської ради» та компенсувати 50% вартості проїзду до місця проведення фестивалю. Бажаю успіхів вихованцям «Асорті». Чекаємо з гарними результатами!

     2 травня о 14.00 відбудеться День відкритих дверей у Терешківському ліцеї. Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з роботою закладу, його технічним забезпеченням та дізнатися більше про роботу нашого позашкілля в Терешківському ліцеї. Дещо пізніше такий захід відбудеться й у Головачанському комунальному закладі загальної середньої освіти. Дякую за увагу!

     Єднаймося! Разом ми – Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь