Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звіт голови громади Віталія ТУРПІТЬКА

Дата: 14.04.2023 16:46
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

     Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

     Звіт за попередні два тижні роботи.

- Відбулося відкриття денного відділення  КУ «Центр надання соціальних послуг» в с.Терешки. Це дасть можливість якісніше обслуговувати пільгові категорії громади. У відділенні надаватимуться послуги масажу, фізпроцедури, можна буде отримати послуги перукаря та швачки. Графік роботи та роз’яснення деталей отримання послуг  буде висвітлено в окремому дописі на сторінках інтернет-ресурсів громади.

- Від Фонду Міжнародної Солідарності (Польща) наша громада отримала 12 генераторів різної потужності та 10 пічок. Їх буде розподілено в заклади громади, де ще відсутні генератори. 

- У громаді триває двомісячник чистоти та благоустрою. Уже поступило близько 10 заявок на фарбу для дитячих майданчиків. Ми об’їхали дитячі майданчики, разом з КП «Благо» визначились, що потрібно зробити по кожному з них. Продовжуємо приймати заявки, передавайте їх через депутатів на ваших округах. 

- Водяна колонка по вул.Лісна в Копилах ще не готова (минулого разу помилково прозвітував про готовність), зараз очікуємо відповідну трубу, після чого роботи з її встановлення завершаться. Почистили та запустили колодязь по вул.Горького в Копилах. Проби води будуть взяті після введення в експлуатацію всіх альтернативних джерел водозабезпечення.

- Вкотре звертаюсь до всіх вас з приводу викидання забороненого сміття. Наголошую:  якщо вам потрібно вивезти будівельне сміття, гілки, старі меблі, інші негабаритні відходи, замовляйте  в КП «ЖЕО» трактор, оплачуйте послугу з вивезення сміття на сміттєзвалище.

- Цього тижні запустили в тестовому режимі твердопаливні котельні в Кашубівці та в Терешківському ліцеї. Котельня в ліцеї працює на 50% в зв’язку з невідповідністю пальника, чекаємо його заміни.

- Завдяки співпраці з БФ «Карітас Полтава» діти з нашої громади побували в Екопарку с.Ковалівка.
Триває в громаді «Двіж майбутнього» - заходи для дітей віком 13 – 18 років, які проводиться за підтримки БФ «Вікторія». Формати заходів діти визначають самостійно. Уже пройшли тематичні вечірки в Терешках, Вацях, Головачі. На заходах учасники збирають кошти на придбання дрона для громади, вже зібрано близько 12 тисяч гривень. Наступний захід відбудеться в Писарівці.

- У нашій громаді з візитом побували представники Міністерства ветеранів та Полтавської обласної військової адміністрації. Обговорювали питання взаємодії влади з учасниками бойових дій, ветеранами.

     Щиро вітаю громаду з Великоднем! Бажаю здоров’я, щастя у кожній родині та нашої якнайшвидшої перемоги. Слава Україні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь