Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звіт голови громади Віталія ТУРПІТЬКА

Дата: 31.03.2023 14:06
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

 

 

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

     Звіт за попередні два тижні роботи.

     З 1 квітня в громаді розпочинається двомісячник чистоти та благоустрою. Закликаю всіх долучитися до прибирання територій.

      Звертаюсь до вас із проханням створити ініціативні групи з наведення ладу на дитячих майданчиках.  Сільська рада готова видати на кожен дитячий майданчик по чотири банки різнокольорової фарби, потрібно лише подати заявку. Якщо майданчик потребує ремонту, слід теж вказати це в заявці, а фахівці КП «Благо» виконають необхідні ремонтні роботи.

     КП «Благо» розпочало прибирання кладовищ у населених пунктах нашої громади. Планується здійснити прибирання усіх цвинтарів громади без винятків до поминального понеділка.

     КП «ЖЕО» встановило дві водяні колонки в Копилах, заплановано також розчищення колодязя по вулиці Горького, з проханням про яке звернулися місцеві мешканці. Роботи виконуватимуться на умовах співфінансування сільської ради та мешканців. Таким чином продовжуємо вирішувати проблему забезпечення мешканців громади  альтернативними джерелами водозабезпечення.

     КП «ЖЕО» встановлює сміттєві баки у селах Микільське та Зінці. На черзі – встановлення сміттєвих баків у селі Ваці.

     Попередній тиждень брав участь у роботі Польсько-українського форуму місцевого самоврядування в Польщі, у місті Сероцк.

     Найголовніше для нашої громади:

-пройшла зустріч з керівництвом польського міста Старий Сонч. Ця громада виявила бажання стати громадою-побратимом для нашої громади. Є домовленість про поїздку наших дітей до Польщі влітку, після підписання меморандуму про співпрацю між громадами. У поїздку вирушають найкращі учні в якості заохочення;

-відбулися  цікаві зустрічі щодо інвестиційних проектів, налагоджено контакти з польськими підприємцями, які готові вкладати гроші в Україні. Зокрема йдеться про перший індустріальний парк, котрий планується побудувати в нашій громаді біля села Заворскло.

     Користуючись нагодою, хочу привітати  наших волейболісток з черговими перемогами, а також – вихованців нашого КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» з новими досягнення на конкурсах та фестивалях різних рівнів. Дякую за результативну роботу керівникам гуртків.

     Продовжуємо проводити заходи для молоді в нашій громаді. Завтра, 1 квітня, о 18.00,  у Вацівському клубі відбудеться тематична вечірка. Запрошую молодих людей віком від 13 до 21 року на захід

     Єднаймося! Разом ми – Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь