Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 28.10.2022

Дата: 28.10.2022 15:08
Кількість переглядів: 94

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

     Ситуація в громаді задовільна та контрольована.

     На превеликий жаль, продовжуються віялові відключення електропостачання, але до цього слід поставитися з розумінням. Рішенням Виконавчого комітету Терешківської сільської ради ми звернулися до АТ «Полтаваобленерго» з клопотанням по можливості надати графіки віялових відключень електроенергії та урегулювати тривалість часу відключень, вирівнявши кількість годин відключення енергопостачання в різних населених пунктах громади. Очікуємо відповідь.

     Завершили встановлення камер відеонагляду в нашій громаді. Встановлено 16 відеокамер в 13 місцях. Це перший етап проєкту, наступного року плануємо продовжити встановлення й охопити відеонаглядом  практично всі населені пункти для  забезпечення  правопорядку в нашій громаді.

     Зараз здійснюється процедура закупівлі обладнання для великої твердопаливної котельні, яка забезпечуватиме теплом Терешківський ліцей та ЗДО «Барвінок». Опалюватимуться заклади щепою, яку заготовлятиме КП «Благо» за рахунок випилювання в громаді аварійних дерев та сухостою. Це дасть можливість повністю відмовитися від газу й економити значні кошти. Також надійшло ще два твердопаливні котли, закуплені раніше, які встановлюються у закладах культури громади.

     Відбулися змагання з футболу на приз голови Терешківської територіальної громади. Перемогу здобула футбольна команда з Щербанів, Терешки – на другому місці, команда з Писарівки – на третьому. Футболісти з Писарівки - новостворена команда, яку готує тренер з Полтавської районної ДЮСШ «Колос». Наступного року плануємо долучити тренера ще й до занять із дітьми з Головача.

     Днями відбулося нагородження сертифікатами переможців проєкту DECIDE Шкільний громадський бюджет, який цього року вперше впроваджується в нашій громаді. Тепер розпочинається етап реалізації проєктів. 550 тисяч гривень на реалізацію проєкту  ШГБ – швейцарські кошти, а 30 відсотків від цієї суми, 230 тисяч гривень, – кошти громади.

     Сьогодні завершується видача гуманітарної допомоги мешканцям нашої громади вікової категорії 70 – 79 років та людей старше 80 років, які не отримали продуктові набори раніше. Якщо хтось не отримав продуктовий набір, звертайтеся до відділу соціального захисту населення  Терешківської сільської ради.

     Єднаймося! Разом ми – Україна!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь