Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 18.10.2022

Дата: 18.10.2022 16:36
Кількість переглядів: 103

     Добрий день, шановні мешканці Терешківської  територіальної громади!

     Триває підготовка до опалювального сезону в громаді. З шести закуплених твердопаливних котлів вже надійшло три. Зараз спеціалісти займаються їхнім встановленням в закладах культури. Щодо подальших перспектив, згідно з нашим планом, розпочинаємо закупівлю та будівництво великої твердопаливної котельні, яка забезпечуватиме теплом Терешківський ліцей та ЗДО «Барвінок».

     Продовжуємо встановлювати камери відеонагляду в населених пунктах громади. У  13 точках буде встановлено 16 камер відеонагляду. Це перший етап цього проєкту. Намагалися охопити в’їзди в громаду і виїзди. Наступного року плануємо встановити камери відеонагляду  майже в усіх населених пунктах громади.

     Усі дошкільні заклади громади працюють в офлайн режимі. Заняття в Терешківському ліцеї поки проходять в дистанційному режимі.

     АТ «Укрпошта» прийняло рішення про оптимізацію відділень в населених пунктах нашої громади. Зараз ми ведемо перемовини з керівництвом підприємства, вони врахували наші вимоги і погодились здійснювати виїзні прийоми в селах громади, навіть у тих, де відділень не було взагалі, під час яких мешканці зможуть здійснити оплату комунальних послуг, отримати пенсію . Додаткову інформацію повідомимо за результатами остаточних перемовин з представниками АТ «Укрпошта».

     Так як безпекова ситуація на нашій території трохи покращилася, гуманітарний штаб прийняв рішення продовжити видачу гуманітарної допомоги мешканцям нашої громади вікової категорії 70 – 79 років включно, які ще не отримали продуктові набори, а також особам, старше 80 років, які теж не отримали продуктові набори раніше. Видача здійснюватиметься попередньо в четвер та п’ятницю, згідно з графіками, які будуть розміщені на сайті громаді, офіційній сторінці в фейсбуці та дошках оголошень в населених пунктах громади.

     Щодо толоки, яка пройшла минулої суботи в центрі села Терешки. Велика вдячність усім, хто взяв участь. Ми висадили гарну алею троянд, яку самі учасники толоки прийняли рішення найменувати Алеєю героїв  України.

     Дякую! Єднаймося! Разом ми – Україна!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь