Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 4 жовтня 2022 року

Дата: 04.10.2022 16:54
Кількість переглядів: 200

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

     Ситуація в громаді задовільна та контрольована.

     За кілька тижнів до початку опалювального сезону нам вдалося запустити опалення в дитячих садочках «Ялинка» та «Барвінок».

     У ЗДО «Барвінок» працює вже три групи, в «Ялинці» - дві групи. Після численних звернень мешканців Заворскло, тиждень тому разом із представниками ДСНС ми відвідали дитячий заклад «Волошка» та винайшли можливість для обладнання найпростішого укриття й у цьому закладі. Силами працівників «Волошки» провели роботи з його облаштування й з 10 жовтня плануємо запустити групу й у цьому закладі.

     Відсьогодні запустили опалення у Терешківському ліцеї. Так як вологість підвищена, ми гарно протопимо ліцей, далі будемо запускати опалення при  погіршенні погодних умов.

     Щодо опалювального сезону в громаді. Пройшли відповідні проплати шести твердопаливних котлів, які  встановимо в будинках культури. Всі будинки культури одночасно забезпечити ми, на жаль, не можемо, але більшість закладів культури тепер будуть з твердопаливними котлами, що дасть змогу значно економити на опаленні.

     Щодо гуманітарної допомоги. Триває четверта хвиля видачі гуманітарної допомоги від БО «Світло надії». Велика подяка цій організації за співпрацю. Вже видали продуктові набори ВПО, багатодітним родинам, дітям з інвалідністю, дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, людям поважного віку від 80 років. Днями продуктові набори також отримають особи поважного віку, які перебувають на обслуговуванні в КУ «Центр надання соціальних послуг Терешківської сільської ради», а в четвер і п’ятницю  -мешканці нашої громади віком від 70 до 79 років включно.

     Привід поділитися радісною новиною: нарешті пройшли розрахунки й за камери відеонагляду. На 10 локаціях буде встановлено12 камер, які будуть слідкувати за безпекою в нашій громаді.

     Оскільки зараз ми не підвищуємо тарифів, КП «ЖЕО» змушене йти на скорочення працівників. За цей рік скорочено близько посад, серед яких касири, бо немає законних підстав приймати підприємству кошти. Будемо намагатися вирішити це питання шляхом встановлення терміналів для оплати за воду й вивезення сміття спершу у Заворскло та в подальшому в Микільському, де працюють адміністратори відділу організації надання адміністративних послуг.

     З понеділка розпочне працювати фахівець відділу організації надання адміністративних послуг у Микільському .

     Хочу подякувати тренеру волейбольної команди дівчат нашої громади Аліні Нагорній за високі результати спортсменів. Восьмеро дівчат з нашої громади братимуть участь у всеукраїнських змаганнях з волейболу вищої ліги. Щира подяка усім гравцям волейбольної команди за гідне представлення нашої громади на змаганнях різних рівнів.

Дякую за увагу! Єднаймося! Разом ми – Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь