Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 26.08.2022

Дата: 26.08.2022 14:47
Кількість переглядів: 296

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

-Ситуація в громаді задовільна та контрольована.

-Зараз основні заходи спрямовані на підготовку до нового навчального року. У нашій громаді ми прийняли рішення, що всі діти, батьки яких бажають, щоб вони навчалися офлайн, будуть навчатися в приміщенні школи. Це буде Терешківський ліцей, єдиний заклад, в якому є антирадіаційне укриття, що зможе приймати дітей у разі повітряної тривоги. Буде організовано підвезення дітей з інших населених пунктів. Всі інші освітні заклади працюватимуть в режимі онлайн. Здійснили заходи з облаштування укриттів в ліцеї та дошкільних закладах «Барвінок» і «Ялинка», зокрема обладнали санвузли, замінили електропроводку, виконали побілку. Всі ці три заклади готові до прийняття дітей. Батьки вихованців з середньої та старшої вікових груп матимуть можливість водити  дітей у дошкільні заклади. Як буде навчатися дитина – офлайн чи онлайн – батьки вирішуватимуть самі.

-Щодо втілення в життя проєкту, який реалізовується в громаді, – Шкільний громадський бюджет. Багато цікавих проєктів подано нашими креативними дітьми. Прошу вас підтримати їх під час голосування, яке розпочнеться на початку вересня. У жовтні вже почнемо реалізацію проєктів-переможців.

-Триває обкошування громадських місць в населених пунктах громади бригадою  КП «Благо». Деякі населені пункти обкошувати вже по три-чотири рази. Далі плануємо обкосити територію, зарослу амброзією, яка належить «Укрзалізниці».  Наводити там лад її обов’язок, листи-зауваження їм надіслані, але результатів немає.

-Продовжуються ямкові ремонти доріг в селах громади. Фактично пройшли всі населені пункти, в яких необхідно було виконати ямкові ремонти доріг.

-Дякую усім, хто долучився до збору продуктів для ЗСУ. Зібрали багато продуктів, уже передали нашим захисникам.

     Дякую за увагу! Єднаймося! Разом ми – Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь