Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 23.03.2022

Дата: 23.03.2022 15:37
Кількість переглядів: 304

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

-Ситуація в громаді стабільна та задовільна.

-Продовжуємо формування нашого добровольчого підрозділу, основне завдання на сьогодні  - забезпечити  його усім необхідним, отримати техніку.

-У Терешківському ліцеї небайдужі мешканці нашої громади організували виготовлення розгрузок. Але зараз у них закінчилися матеріали, тому звертаюсь до всіх мешканців з проханням про допомогу. Якщо маєте вдома тканину камуфльованого типу, вживані речі, теж камуфльовані, можливо намети, передайте, будь ласка, все це в Терешківський ліцей (центральний вхід, з боку футбольного поля). Власними силами ми зможемо пошити для наших військових розгрузки.

-Зберігається значний потік вимушених переселенців на територію нашої громади. На сьогодні зареєстровано вже більше 400 людей. Якщо у вас є можливість надати житло людям, повідомляйте, будь ласка, у сільську раду або телефонуйте: 099 256 63 02. Переселенці повинні звернутися до сільської ради для реєстрації.

-В амбулаторіях нашої громади вимушені переселенці можуть укласти декларації з лікарями для подальшого медичного обслуговування. Це займе небагато часу, у подальшому, після повернення на місце свого попереднього проживання, декларацію можна буде переукласти, попередня в такому випадку анулюється автоматично.

-Відбулося засідання виконкому Терешківської сільської ради, на якому прийняли рішення про проведення традиційного двомісячника чистоти в громаді. З 1 квітня до кінця травня будемо займатися наведенням ладу в громаді. Прохання підготуватися та дружно долучитися.

-На жаль, у нашій громаді фіксуються поодинокі випадки порушення правопорядку під час комендантської години, яка триває з 20.00 до 06.00. Будемо відповідно реагувати на всі випадки – затримуватимемо порушників до ранку, передаватимемо в поліцію.

Дякую за розуміння. Разом ми  – Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь