Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

У Микільському відкрився молодіжно-ветеранський простір

Дата: 22.02.2022 16:42
Кількість переглядів: 184

 

     Хаб розпочав свою роботу завдяки проєкту “Зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної підтримки ветеранів”. Проєкт впроваджувався Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні, яке разом із інструментом ЄС зі сприяння стабільності та миру ініціювали другу фазу проекту з реінтеграції ветеранів, щоб продовжити реагувати на потреби українських громад, зокрема шляхом підтримки соціального згуртування і розвитку громад, а також підвищення спроможностей із надання психосоціальної допомоги.

     Ініціативні групи з 15 громад з різних куточків України, серед яких і Терешківська,  пройшли онлайн-навчання, які тривали з кінця липня, щоб отримати сучасні знання з розробки та реалізації проєктів соціального згуртування, що сприятимуть активній участі ветеранів та членів їхніх сімей у соціально-економічному житті. Для втілення проектів ініціативним групам надали менторський супровід на всіх етапах реалізації та фінансову підтримку в сумі до 8 тисяч євро.

    Це не просто місце, де ветерани зможуть зібратися, поспілкуватися та відпочити. Його планують використовувати, в тому числі, й для тренінгів з організації ветеранського бізнесу, для проведення семінарів. Тут збиратиметься й молодь, люди поважного віку на різноманітні заходи.

    Голова громади Віталій Турпітько наголошує, що новостворений простір носить назву молодіжно-ветеранського. Відповідно, повинна бути наступність поколінь – молоді люди  мають виховувалася в патріотичному дусі.

     Молодіжно-ветеранський хаб забезпечений комп’ютерною технікою, настільними іграми, фотоапаратом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь