Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови нашої громади Віталія Турпітька щодо координування дій у випадку надзвичайної ситуації

Дата: 14.02.2022 16:26
Кількість переглядів: 349

 

     Шановні мешканці громади, дорогі земляки!

     Сьогодні звідусіль надходить чимало суперечливої інформації щодо загрози військового вторгнення Росії в Україну. Наскільки вірогідним є такий сценарій розвитку подій не беруться прогнозувати навіть експерти.

     Наша громада має бути готовою до будь-якого розвитку подій та будь-яких викликів: попереджений – значить озброєний.  На території нашої громади проводитимуться заплановані раніше дії, спрямовані на забезпечення безперебійного  функціонування органів місцевого самоврядування та надання послуг населенню у разі виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій.

      На даний час у нашій громаді створюється добровольчий загін національного супротиву та реагування на надзвичайні ситуації, який діятиме виключно на громадських засадах. Впевнений, що серед мешканців нашої  громади є чимало тих, хто готовий та має бажання долучитися до добровольчого загону.

     Запрошуємо чоловіків та жінок призовного  віку записуватися до загону за телефонами: 050 517 37 44; 098 041 35 11 . Уже в цю суботу, 19 лютого, о 10.00 відбудеться ознайомча зустріч та навчальні тренування. Місце збору – Терешківський ліцей, кабінет військово-патріотичного виховання (1 поверх).

     Окрім створення добровольчого загону, сьогодні пропрацьовуються можливі варіанти забезпечення населення громади питною та технічною водою, зокрема йдеться про Копилівську водозабірну станцію та пожежний гідрант у Терешках, питання евакуації населення в безпечну зону, надання екстреної медичної допомоги, забезпечення охорони громадського порядку у випадку надзвичайної ситуації.  

     Наша громада готова відповідно реагувати у разі  виникнення будь-яких  надзвичайних ситуацій , а всі разом ми зможемо впоратися навіть з найбільшими проблемами та труднощами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь