Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Підписано Меморандум про співпрацю між Терешківською сільською радою та  ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області»

Дата: 01.02.2022 09:35
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

 

     Робоча зустріч голови нашої громади Віталія Турпітька та секретаря Терешківської сільської ради Романа Кожем’яка з директором ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексієм Басаном була присвячена плануванню та обговоренню першочергових спільних дій на цей рік. У рамках зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю між Терешківською сільською радою та «Агентством місцевих доріг Полтавської області». Зокрема йдеться про об’єднання зусиль, спрямованих на належне утримання доріг, догляд за лісосмугами, розташованими біля доріг обласного значення.

     Якщо в минулому році на ремонт доріг у співфінансуванні з Агентством 50 на 50 відсотків  було виділено з бюджету сільської ради 815 тисяч гривень, то цього року заплановано виділити 1 мільйон 70 тисяч гривень з місцевого бюджету, скільки ж – фінансування Агентства. Буде здійснено ремонт доріг Копили – Терешки – Микільське – Марківка та Портнівка – Писарівка а також заплановано виконати повний ямковий ремонт доріг в усіх населених пунктах громади. Виділення коштів – частки з місцевого бюджету – планується розглянути вже на найближчій сесії сільської ради, щоб з приходом весни одразу ж приступити до виконання ремонтних доріг.

     Обговорювали на зустрічі також і спільне утримання в належному стані лісосмуг біля доріг обласного значення, розміщених на території нашої громади. До робіт з догляду планується долучити КП «Благо» Терешківської сільської ради з метою додаткового отримання деревини та тріски для опалювання соціальних об’єктів нашої громади.

     Вкотре головою громади порушувалося й питання встановлення світлофора на виїзді з села Терешки, яке вирішити силами керівництва громади немає можливості, - фахівці знову запевнили Віталія Турпітька, що найближчим часом відповідний тендер буде оголошено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь