Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Освітні заклади громади поки працюватимуть у звичайному режимі

Дата: 27.01.2022 18:43
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

    Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки рекомендувала закладам освіти області перейти на дистанційну форму навчання у зв’язку із високими темпами зростання захворюваності серед дітей, що може вплинути на ускладнення епідситуації.

     Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Терешківської сільської ради, де розглянули питання щодо стану захворюваності на COVID-19 серед дитячого населення громади.

     Оскільки високого рівня захворюваності дітей на коронавірус, грип та гострі респіраторні вірусні інфекції на території громади не зафіксовано, на сьогодні немає необхідності запроваджувати дистанційну форму навчання в освітніх закладах громади. Відповідно до рішення комісії з ТЕБ і НС Терешківської сільської ради, дистанційно з п’ятниці, 28 січня, навчатимуться лише 5-Б, 7-Б, 9-Б класи Терешківського ліцею, де відсутня через хворобу значна частина учнів, та 8-Б клас, котрий перебуває на карантині в зв’язку з лабораторно підтвердженим випадком коронавірусної хвороби в одного з учасників освітнього процесу.

     Ситуація із захворюваністю на COVID-19 на території громади постійно моніториться та перебуває на контролі в керівництва, тож в разі необхідності будуть терміново запроваджені обмежувальні заходи.

НАГАДУЄМО:

Дотримуйтесь карантинних вимог! За перших ознак респіраторних захворювань у вас чи ваших дітей залишайтеся вдома, звертайтеся до сімейного лікаря, не займайтеся самолікуванням! Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь