Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Оголошення про початок громадських слухань  проекту державного планування і звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 06.01.2022 15:29
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

     Для обговорення громаді надаються проекти: «Генеральний план та план зонування території с. Бузова Пасківка Полтавського району Полтавської області», «Генеральний план та план зонування території с. Ваці Полтавського району Полтавської області», «Генеральний план та план зонування території с.Головач Полтавського району Полтавської області», «Генеральний план таплан зонування території с. Заворскло Полтавського району Полтавської області», «Генеральний план та план зонування території с. Клюшники Полтавського району Полтавської області», «Генеральний план та план зонування території с. Марківка Полтавського району Полтавської області», «Генеральний план та план зонування території с. Писарівка Полтавського району Полтавської області» розроблені відповідно до рішення сьомої сесії восьмого скликання Терешківської сільської ради від 28 травня 2021р. «Про розробку генеральних планів та планів зонування населених пунктів с. Писарівка, с. Ваці, с. Марківка, с. Заворскло, с. Головач, с. Клюшники, с. Бузова Пасківка Терешківської сільської ради». Розробник - ФОП Кіріченко А.А.

     В супроводі для громадських слухань надаються звіти про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації, що відіграють роль у забезпечені ефективності системи СЕО в цілому, у відповідності до Закону України про стратегічну екологічну оцінку.

     З матеріалами проектів державного планування і звітами про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в  Терешківській сільській раді. Строк подання пропозицій та зауважень до проекту – 1 місяць з дня виходу оголошення.

     Місце проведення громадських слухань с. Терешки Полтавського району Полтавської області.

     Пропозиції та зауваження подавати до Терешківської сільської ради за адресою: 38762, Полтавська обл., Полтавський р-н, с. Терешки, вул.Шевченка, будинок 1-А.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь