Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Оголошення про створення робочої групи з формування завдання на розробку Комплексного плану просторового розвитку території Терешківської територіальної громади Полтавського району Полтавської області

Дата: 04.11.2021 09:20
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

     З метою визначення перспективних напрямків розвитку територіальної громади, Терешківською сільською радою розпочинається процес формування завдання на розробку Комплексного плану території Терешківської територіальної громади. Для початку процесу Комплексного планування, формується склад робочу групу з представниками різних сфер життєдіяльності населених пунктів територіальної громади.

     Всім зацікавленим особам, які не байдужі до долі майбутніх поколінь, пропонується долучитись до процесу формування завдання на розробку Комплексного плану просторового розвитку території Терешківської територіальної громади та подати свою кандидатуру для включення до складу робочої групи.

     Для реєстрації потрібно подати заявку довільної форми на ім'я сільського голови Турпітька Віталія Петровича. Заявка повинна містити відомості про заявника: прізвище, ім'я по батькові, адресу проживання, сферу діяльності, контактний телефон, згоду на обробку персональних даних.

     Інформацію необхідно подати до Відділу містобудування та архітектури Виконавчого комітету сільської ради за адресою: с. Терешки, вул. Шевченка 1А, 37862 або на електронну пошту [email protected] (в сканованому вигляді) в строк до 15 листопада 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь