Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Започатковуємо традицію періодичного звітування  КП «ЖЕО» Терешківської сільської ради

Дата: 27.10.2021 10:14
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

 

     Працівники КП «ЖЕО» здійснили заміну каналізаційного стояка в багатоквартирному будинку в Терешках за адресою: вул.Шевченка, 3. Проблеми з каналізацією в цьому будинку виникали постійно, часто мешканці залишалися без водопостачання, доки здійснювались роботи з  прочищення каналізації, потерпала й місцева амбулаторія, приміщення якої розташоване на 1 поверсі цього будинку. Після заміни каналізаційного стояка на пластиковий, сподіваємось, ця проблема буде розв’язана.

Займалося КП «ЖЕО» і  ремонтом  водяної свердловини в Заворскло. Роботи виконали швидко, тож мешканцям не довелося залишатися без водопостачання тривалий термін.

Цього тижня працівники КП «ЖЕО» відремонтували карусель на дитячому майданчику в дворі багатоквартирного будинку по вулиці Шевченка, 1, дбаючи про безпеку дітей.

Провели інспектування стану відмостки навколо будинку в Терешках за адресою: вулиця Шевченка, 4, зреагувавши на звернення мешканців. Ремонт відмостки тут не здійснювався багато років, тому, оглянувши об’єкт, спеціалісти КП «ЖЕО» визначилися з подальшими діями.

Працівники КП «ЖЕО» отримали новий спецодяг та засоби індивідуального захисту, необхідні для роботи. Зараз на підприємстві тривають комплексні  заходи з охорони праці, спрямовані на захист працівників під час виконання ними трудових обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь