Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

«Власний дім»: кредити на житло мешканцям сільської місцевості

Дата: 21.07.2021 15:16
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

     Для підтримки селян у їхньому прагненні мати власне житло, вже 23 роки на Полтавщині працює Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі, який виконує програму «Власний дім».

     За час діяльності Фондом надано 2888 кредитів сільським забудовникам на суму 102 мільйони 438 тисяч гривень. Основним напрямком діяльності Фонду є надання довгострокових пільгових кредитів під 3 % річних сільським сім’ям для фінансування спорудження житлових будинків з надвірними підсобними приміщеннями та добудови незавершених житлових будинків, спорудження інженерних мереж, підключення їх до існуючих комунікацій, а також придбання незавершеного будівництва та готового житла, терміном до 20 років (молодим сім’ям – на термін до 30 років).

     Кредити надаються громадянам, які проживають та працюють у сільській місцевості. Сума кредиту визначається Фондом з урахуванням рівня платоспроможності позичальника і не може перевищувати кошторисної вартості об’єкта кредитування та граничного розміру кредиту в сумі 250 тисяч гривень для добудови чи реконструкції будинку, 300 тисяч гривень для придбання житла і 400 тисяч гривень для спорудження нового житлового будинку.

     Більш детальну інформацію про умови кредитування можна знайти на сайті: vdpoltava.wordpress.com  або на офіційній сторінці обласного фонду  в Фейсбуці.

     З усіма питаннями та пропозиціями звертайтесь до Фондуза адресою: м.Полтава, вул.Міщенка, 2. Телефони для довідок: (0532) 56-92-08, 56-94-18, (050)304-91-34, (067)535-02-34;  електронна пошта: [email protected].

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь