Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

В Терешківській громаді запроваджено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки

Дата: 07.05.2021 10:23
Кількість переглядів: 781

Фото без опису

 

         Вчора ввечері стало відомо, що Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підтримала пропозицію Полтавської облдержадміністрації й ухвалила рішення про скасування на Полтавщині  «червоного» рівня епідемічної небезпеки й запровадження «жовтого».

         Сьогодні зранку відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Терешківської сільської ради під головуванням Віталія Турпітька, на якому також було встановлено протиепідемічні обмеження на території Терешківської сільської ради відповідно до жовтого рівня епідемічної небезпеки.

        За рішенням комісії на території Терешківської громади з 7 травня 2021 року діятимуть карантинні обмеження, які відповідають жовтому рівню епідемічної небезпеки в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Зокрема відновлюються пасажирські перевезення за постійним графіком, в тому числі, пільгові, за умови дотримання протиепідемічних вимог – кількість пасажирів у транспорті має відповідати кількості місць для сидіння. З 11. 05.2021 року відновлюється освітній процес в закладах загальної середньої та позашкільної освіти у звичайному режимі з виконанням вимог протиепідемічних заходів.

       Як показала практика, посилений адаптивний карантин спрацював, але це не привід надалі нехтувати правилами карантину: дотримуйтесь маскового режиму, часто мийте руки, тримайте соціальну дистанцію, намагайтеся уникати великого скупчення людей. Дбайте про власну безпеку, піклуйтеся про людей поважного віку та в жодному випадку не ігноруйте перших симптомів респіраторних захворювань та своєчасно звертайтеся до лікарів. Бережіть себе і своїх рідних!

Протокол засідання комісії з ТЕБ і НС

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь