Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 12.05.2020 14:20
Кількість переглядів: 457

Фото без описупро оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік»

 

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV, постанови КМУ від 24.05.2017р. №483,  у відповідності до норм Податкового кодексу України, та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Терешківської сільської ради повідомляє про наміри оприлюднити проект регуляторного акту рішення Терешківської сільської ради « Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2021 рік» та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акту.

Основною метою прийняття регуляторного акта є встановлення ставок податків і зборів та надходжень до місцевого бюджету на 2021 рік.

         Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

         З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Терешківської сільської ради .

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються в письмовому вигляді протягом 1 (одного) місяця з дати опублікування проекту регуляторного акта на офіційному сайті сільської ради за адресою: 38762 с. Терешки ,  вул. Шевченка, 7 а, Полтавського району Полтавської області  тел. (0532) 55-30-30, e-mail: [email protected]

         Розробник проекту регуляторного акта: секретар сільської ради.

         Проект регуляторного акта та АРВ буде оприлюднено  не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення даного повідомлення.

- секретар сільської ради – Сердюк Лариса Гнатівна), адреса:  : 38762 с. Терешки   вул. Шевченка, 7а,Полтавського району Полтавської області  тел.(0532) 55-30-30, e-mail: [email protected]

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь