Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

ЯРМАРОК ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 02.06.2019 08:20
Кількість переглядів: 477

                                 Фото без опису

Міністерство соціальної політики України

Державна служба зайнятості

 (Центральний апарат)

Полтавський обласний центр зайнятості

        • МІСЬКРАЙОННА ФІЛІЯ
        • ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ
        • Сотні, 91, м.Полтава, 36022, тел. (0532) 57-01-74, факс (0532) 57-01-82
        • mall: cz1650@czpoltava.gov.ua  Web:dcz.gov.ua/pol Код ЄДРПОУ 41464314

 

          30.05.2019  16/46/1173-19                          На            від                           

 

 

 

 

 

Головам об’єднаних територіальних громад Полтавського району

 

 

Надпись: 	Головам об’єднаних територіальних громад Полтавського району

 

 

Щодо інформаційної роботи

на Web-порталах.

        

    Полтавська міськрайонна філія Полтавського обласного центру зайнятості 28 травня 2019 року провела загальноміський захід «Ярмарок зайнятості» для мешканців міста Полтави та Полтавського району.

З метою інформування населення міста Полтави та Полтавського району про проведення вище зазначеного заходу, просимо розмістити інформацію на ваших Інтернет ресурсах (сайті, сторінці facebook). Для розміщення додаємо статтю та фотографії.

 

         Додаток: на 2 арк. (в електронному вигляді)

 

 

З повагою,

 

Директор                                                                                     П.П. Петренко  

 

 

 

 

 

Мороз Т.І.,

тел. 57-00-10

 

 

 

ЯРМАРОК ЗАЙНЯТОСТІ - ТВІЙ ПОШУК РОБОТИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ТУТ!

 

  • У виставковому залі Міського будинку культури 28 травня 2019 року відбувся масштабний захід «Ярмарок зайнятості» організований Полтавською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості.
  • Даний захід проведений на безкоштовній основі за сприяння Полтавської міської ради, Управління житлово-комунального господарства Полтавської міської ради та особисто голови Ради підприємців м. Полтави Євгена Ніколаєнка. Окремо висловлюємо подяку за безоплатне розміщення реклами про «Ярмарок зайнятості» в місті КП «ПОЛТАВАЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» та ПП «НЕРУХОМІСТЬ».
  • В «Ярмарку зайнятості» брали участь 40 роботодавців міста Полтави та Полтавського району, які презентували свої підприємства та надавали ґрунтовну інформацію щодо наявних вільних робочих місць, зокрема:

ПРАТ «ПОЛТАВСЬКЕ ХПП» (мережа КЕРНЕЛ ГРУП), ТОВ «ЗАВОД УКРБУДМАШ», ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», ТОВ «ТД «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД», ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3», ТОВ «ПОЛТАВСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМБІНАТ», ПРАТ ПОЛТАВСЬКИЙ ВЕНТИЛЯТОРНИЙ ЗАВОД, АТ «ПОЛТАВСЬКИЙ ТУРБОМЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД», КП «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО», ПП «ПРЕМ’ЄР СОКС», ТОВ «ПОЛТАВСЬКИЙ ХЛІБОПЕКАРСЬКИЙ КОМПЛЕКС», ВП «ПОЛТАВСЬКА ДИСТАНЦІЯ КОЛІЇ» (УКРЗАЛІЗНИЦЯ), ПРАТ "ЕЛЕКТРОМОТОР" та інші.

  • Ярмарок зайнятості відвідали близько 2500 мешканців міста Полтави та Полтавського району, що шукають роботу. Разом з тим на захід було запрошення близько 450 осіб з числа студентської молоді. Відвідувачам було запропоновано близько 1150 вакансій, з роботами різноманітних напрямків і різного кваліфікаційного рівня. Для молоді, крім вакансій було запропоновано тестування з профорієнтації.
  • Шукачі робити мали змогу отримати безпосередньо від представників кадрових служб повну інформацію стосовно запропонованих вакантних робочих місць, скласти та залишити своє резюме, домовитися стосовно співбесіди з роботодавцем.
  • Значне зацікавлення клієнтів мали пропозиції тимчасового сезонного підробітку, які сприятимуть зайнятості студентської молоді на літній період. 
  • Уже традиційним підсумком «Ярмарку зайнятості»  проведення круглого столу за участю керівництва міськрайонної філії  та  роботодавців – учасників заходу. В ході засідання круглого столу обговорювалися актуальні питання та проблеми  ринку праці міста і приміського району, в тому числі запровадження нових форм співпраці служби занятості з роботодавцями.
  • Такі масові заходи державної служби зайнятості сприяють результативному вирішенню питання допомоги роботодавцям щодо укомплектування кадрами та дають можливість особистого спілкування шукачів роботи з представниками фірм, компаній та підприємств регіону. Полтавська міськрайонна філія на чолі з Петром Петренком завжди рада співпрацювати з усіма бажаючими знайти роботу та підприємствами регіону, які готові надавати можливість працевлаштування в Україні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь