Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Проект рішення №Проекти рішень «Проекти рішень 34 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 76
Скликання: 8
Сесія: 34 сесія
Тип документу: Проект рішення
Дата: 08.04.2024
Автор: Проекти рішень
Номер документу: Проекти рішень
Назва документу: Проекти рішень 34 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін в Додаток до Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням вулично-дорожньої мережі на території Терешківської СТГ на 2024-2025 роки (0.03 МБ)
  2. Про внесення змін до рішення 25 сесії 8 скликання від 07.07.2023 Про проведення містобудівного моніторингу щодо необхідності внесення змін до містобудівної документації (0.05 МБ)
  3. Про внесення змін до Рішення тридцять першої сесії восьмого кликання Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області від 22 грудня 2023 року «Про передачу Терешківському ліцею Полтавського району Полтавської області права оперативного управління» (0.06 МБ)
  4. Про внесення змін до (0.06 МБ)
  5. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки, площею 27,0 га, розташованої за межами населених пунктів на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  6. Про затвердження Детального плану території земельної ділянки, площею 78,0 га, розташованої за межами населених пунктів на території Терешківської сільської ради (0.09 МБ)
  7. Про затвердження проекту та експертного звіту щодо розгляду проектної документації на будівництво за робочим проектом « Реконструкція каналізаційних очисних споруд по вул.. Шевченка в с. Терешки (0.02 МБ)
  8. Про затвердження Програми інформатизації Терешківської сільської територіальної громади На 2024-2026 роки (0.07 МБ)
  9. Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих у міжсесійний період (0.02 МБ)
  10. Звіт начальника КП ЖЕО Терешківської сільської ради про фінансово- господарську діяльність за 2023 рік (0.04 МБ)
  11. Про внесення змін в «Перелік заходів та суми коштів, які будуть спрямовані на забезпечення Програми «Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів та мереж комунальної власності Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024 рік»» (0.07 МБ)
  12. Про передачу комунального майна з балансу Відділу освіти на баланс виконавчого комітету Терешківської сільської ради (0.06 МБ)
  13. Про надання дозволу на розробку проектно-кошторисної документації (ЗДО (0.06 МБ)
  14. Про передачу комунального майна в оперативне управління (0.02 МБ)
  15. Про передачу комунального майна на баланс КП (0.03 МБ)
  16. Про затвердження Порядку використання службових автомобілів виконавчого комітету Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області (0.04 МБ)
  17. Про затвердження програми розвитку місцевого самоврядування Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024 рік (0.03 МБ)
  18. Про надання дозволу на списання майна, яке знаходяться на балансі КЗ «ЦЕНТР РКДТСМП» ТЕРЕШКІВСЬКОЇ С/Р (0.02 МБ)
  19. Про затвердження Статуту Комунального закладу«Центр розвитку культури, дозвілля, туризму, спорту та молодіжної політики» Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області в новій редакції (0.03 МБ)
  20. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються Комунальною Установою (0.04 МБ)
  21. Про надання згоди на передачу об’єктів з державної у комунальну власність (0.02 МБ)
  22. Про погодження утворення філії комунального підприємства (0.02 МБ)
  23. Про затвердження комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Терешківської територіальної громади на 2024-2025 роки (0.03 МБ)
  24. Про затвердження Порядку виявлення, обліку, збереження та набуття у комунальну власність Терешківської сільської територіальної громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна (0.04 МБ)
  25. Про скасування п. 9 рішення № 1 одинадцятої позачергової сесії сьомого скликання Заворсклянської сільської ради Полтавського району Полтавської області від 23 серпня 2018 року «Про оптимізацію мережі закладів освіти Заворсклянської об’єднаної територіальної громади» (0.06 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміну) меж населеного пункту села Головач Полтавського району Полтавської області (0.03 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під існуючою лінією електропередач та передачу в оренду земельних ділянок АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення приватної власності гр. Гордієнко М.П. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земель комунальної власності в с. Терешки вул. Шевченка, 28 (0.02 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під існуючими об’єктами енергетики та передачу в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (0.03 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під існуючими об’єктами енергетики та передачу в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (0.03 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Терешки вулиця Зигіна, 38 гр. Шляховий В.Ю. (0.02 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Ватажкове вулиця Гагаріна, 4 гр. Мікульська В.М. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Копили вул. Харківська,32 гр. Крисько В.А. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Заворскло вулиця Українська, 94 гр. Галиновська К.Г. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Копили провулок Лісний, 1 гр. Харченко Л.В. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Головач вулиця Кобзаря, 16 гр. Кондратенко З. В. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на якій розташований житловий будинок, що перебуває у спільній частковій власності, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: провулок Тупий, 4, с. Кашубівка гр. Мельник Л.П. (2/5 частки), гр. Мельник А.В. (1/5 частки), гр. Мельник Д.В. (1/5 частки), гр. Дехтяренко Д.В. (1/5 частки). (0.02 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микільське вулиця Вишнева, 27 гр. Спінжара Сергія Васильовича (0.02 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в с. Микільське гр. Спінжара Сергія Васильовича (0.02 МБ)
  41. Про розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж території Терешківської сільської територіальної громади в межах адміністративного підпорядкування Полтавського району Полтавської області (0.02 МБ)
  42. Про розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в с. Микільське, вул. Центральна,40 Б СФГ «Галина» (0.02 МБ)
  43. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення з подальшою передачею у оренду гр. Збарському Д.Ю. (0.02 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в с. Минівка гр. Мініннік М.С. (0.02 МБ)
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва Клепач А. М. (0.02 МБ)
  46. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Сіряченку А.О. (0.02 МБ)
  47. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Трояну Д.Я. (0.02 МБ)
  48. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Бордюгу С.О. (0.02 МБ)
  49. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Реєнт О.В. (0.02 МБ)
  50. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Бойко Л.В. (0.02 МБ)
  51. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Свириденку Є.К. (0.02 МБ)
  52. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Капустян О.А. (0.02 МБ)
  53. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Кібі А.А. (0.02 МБ)
  54. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Шепталі Н.В. (0.02 МБ)
  55. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Логвиненко С.В. (0.02 МБ)
  56. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Шпилько Л.О. (0.02 МБ)
  57. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Поливаному І.І. (0.02 МБ)
  58. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Русіній В.Г. (0.02 МБ)
  59. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Мольці І.М. (0.02 МБ)
  60. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Кизю В.В. (0.02 МБ)
  61. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Романовій І.В. (0.02 МБ)
  62. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Попову О.Ю. (0.02 МБ)
  63. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Северину В.І. (0.02 МБ)
  64. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Свічкарю О.І. (0.02 МБ)
  65. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Бєлозьорову В.І. (0.02 МБ)
  66. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Шпилько В.М. (0.02 МБ)
  67. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Харкавому М.С. (0.02 МБ)
  68. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Осіпову О.І. (0.02 МБ)
  69. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Шкурпелі Н.Г. (0.02 МБ)
  70. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Макаренку С.В. (0.02 МБ)
  71. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуального гаража гр. Войченку С.М. (0.02 МБ)
  72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо поділу раніше сформованої земельної ділянки комунальної власності земель промисловості в с. Терешки, вул. Шевченка,12/2 (0.03 МБ)
  73. Про внесення змін до договору оренди землі укладеного Терешківською сільською радою з ФОП Іващенко Сергій Васильович (0.02 МБ)
  74. Про внесення змін до рішення 32 сесії 8 скликання від 21.02.2024 р. Про внесення змін до договору Оренди землі укладеного з Полтавською районною державною Адміністрацією Полтавської області та ПП «Протеїн» (0.02 МБ)
  75. Про внесення змін до рішення 23 сесії 8 скликання від 21.04.2023р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Оринчину В.Г. (0.02 МБ)
  76. Про передачу земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель (код згідно КВЦПЗ 02.01) в с. Копили вул. Горького, 34 на території Терешківської сільської ради Полтавського району, Полтавської області гр. Токар В.І. (0.02 МБ)
  77. Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин, навколишнього середовища, екології та благоустрою території сільської ради гр. Жукова Л.М. (0.02 МБ)
  78. АКТ постійної комісії з питань земельних відносин, навколишнього середовища, екології та благоустрою території сільської ради (0.02 МБ)
  79. Про розгляд клопотання «Про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду для ведення особистого селянського господарства гр. Кириченко Н.В.» (0.04 МБ)
  80. Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин, навколишнього середовища, екології та благоустрою на території сільської ради гр.Донченко П.М. (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь