Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Проект рішення №Проекти рішень «Проекти рішень 32 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 111
Скликання: 8
Сесія: 32 сесія
Тип документу: Проект рішення
Дата: 12.02.2024
Автор: Проекти рішень
Номер документу: Проекти рішень
Назва документу: Проекти рішень 32 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Затвердження проєкту землеустрою (0.07 МБ)
  2. Затвердження проєкту землеустрою Полтаваобленерго (1 опора) (0.02 МБ)
  3. Затвердження проєкту землеустрою Полтаваобленерго (4 опори) (0.02 МБ)
  4. Рішення штатний розпис ЗДО (0.07 МБ)
  5. Внесення змін до реєстру КП (0.02 МБ)
  6. Затвердження рішень виконкому, прийнятих в міжсесійний період (0.02 МБ)
  7. Звіт в.о. директора КЗ (0.04 МБ)
  8. Звіт про виконання бюджету громади за 2023 р (0.03 МБ)
  9. Виконання земляних робіт (Атраком) (0.04 МБ)
  10. Програма сприяння та підтримки ЗСУ (0.03 МБ)
  11. Про надання дозволу на списання майна, яке знаходяться на балансі КЗ «ЦЕНТР РКДТСМП» ТЕРЕШКІВСЬКОЇ С/Р (0.02 МБ)
  12. Про заслуховування інформації про результати діяльності Полтавської окружної прокуратури Полтавської області за 2023 рік (0.03 МБ)
  13. Про внесення змін та затвердження штатних розписів комунальних закладів освіти Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення 28 сесії 8 скликання (0.02 МБ)
  15. Про розробку детального плану території земельної ділянки, площею 8,6204 га, розташованої за межами населених пунктів, біля с. Заворскло (0.08 МБ)
  16. Про створення комунального підприємства «БУД-ТОРГ СЕРВІС Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області» (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Кошовій С.А. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності гр. Василенко А.Ю. цільове призначення якої змінюється (0.02 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби в межах населеного пункту с. Ваці гр. Мікосу А.С. (0.02 МБ)
  20. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Цибулі гр. Чеснакову В.М. (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під існуючими об’єктами енергетики та передачу в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (0.03 МБ)
  22. Про затвердження встановлення (зміну) меж населеного пункту села Терешки Терешківської сільської територіальної громади (0.03 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель рекреаційного призначення комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в с. Копили на території Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель рекреаційного призначення комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в с. Копили на території Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель рекреаційного призначення комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в с. Копили на території Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Терешки, вул. Шевченка,1 (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Писарівка вулиця Лісова, 27 гр. Богданчик В.В. (0.02 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Минівка вулиця П.Мирного, 5 гр. Сисоєва С.В. (0.02 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Терешки вулиця Зигіна,11 гр. Наумчик С.С. (0.02 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Зінці вулиця Щаслива, 11 гр. Луговського М.В. (0.02 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Зінці вулиця Щаслива, 11 гр. Луговського М.В. (0.02 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Минівка вулиця Корольова, 70 гр. Демянко Н.Д. (0.02 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Головач вул. Злагоди, 25А гр. Сливки Ю.А. (0.02 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів в с. Копили вулиця Зелена, 48Г гр. Козлова О.М. (0.02 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва, на території садівничого товариства «Художник» по вул. Художник Терешківської сільської ради гр. Корнієць В.М. (0.02 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) земель комунальної власності в с. Терешки вул. Шевченка, 28 (0.02 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Клюшники вулиця Комарова, 38 гр. Подольський О.М. (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в постійне користування зі зміною цільового призначення, Терешківському ліцею Терешківської сільської ради в с. Зінці (0.02 МБ)
  39. Про розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (0.02 МБ)
  40. Про виконання рішення Полтавського окружного адміністративного суду від 17.01.2022р. по справі 440/16517/21 за позовом гр. Майбороди Р.В. до Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  41. Про виконання рішення Полтавського окружного адміністративного суду від 11.01.2024р. по справі № 440/16582/23 за позовом гр. Пікуля Р.І. до Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  42. «Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва із земель садівничого товариства «Родник-2» в с. Клюшники гр. Луговий Р.М.» (0.02 МБ)
  43. «Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва із земель садівничого товариства «Берізка» в с. Клюшники гр. Павловській Я.В.» (0.02 МБ)
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в с. Ватажкове гр. Карпенко Л.П. (0.02 МБ)
  45. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микільське гр. Пазенку А.Я. (0.02 МБ)
  46. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Калатуру Р.В. (0.02 МБ)
  47. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кумечку І.В. (0.02 МБ)
  48. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тимченку Р.І. (0.02 МБ)
  49. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Каратаєву Д.Г. (0.02 МБ)
  50. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кучеру С.О. (0.02 МБ)
  51. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гапону Т.Г. (0.02 МБ)
  52. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сиволапу Ю.І. (0.02 МБ)
  53. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лихошваю В.П. (0.02 МБ)
  54. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сороковому В.В. (0.02 МБ)
  55. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва гр. Нікітченко Т.М. (0.02 МБ)
  56. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва гр. Гайдар К.О. (0.02 МБ)
  57. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Терешки Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  58. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Писарівка Терешківської сільської ради (0.04 МБ)
  59. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Портнівка Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  60. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Головач Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  61. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Ватажкове Терешківської сільської ради (0.04 МБ)
  62. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Минівка Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  63. Про виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки в с. Головач вул. Волошкова на території Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  64. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Ватажкове (0.02 МБ)
  65. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під існуючими трансформаторними підстанціями 10/0,4 кВ та опорами ПЛ 10 кВ Микільське ПС Дубенки110/10 кВ АТ «Полтаваобленерго» (0.02 МБ)
  66. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під існуючими опорами ПЛ 10 кВ Микільське ПС Дубенки110/10 кВ в кількості 14 опор АТ «Полтаваобленерго» (0.03 МБ)
  67. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під існуючою трансформаторною підстанцією 10/0,4 кВ та 1 опорою ПЛ 10 кВ Микільське ПС Дубенки110/10 кВ АТ «Полтаваобленерго» (0.02 МБ)
  68. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під існуючими опорами ПЛ 10 кВ Микільське ПС Дубенки110/10 кВ в кількості 10 опор АТ «Полтаваобленерго» (0.02 МБ)
  69. Про надання дозволу на виготовлення технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Минівка, вул. Миру, 32 гр. Костенко Т.М. (0.02 МБ)
  70. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.03 МБ)
  71. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.02 МБ)
  72. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.04 МБ)
  73. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.04 МБ)
  74. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.05 МБ)
  75. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.04 МБ)
  76. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.04 МБ)
  77. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону (0.05 МБ)
  78. Про припинення договору оренди землі укладеного ТОВ СУСТ-19 з Терешківською сільською радою (0.02 МБ)
  79. Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин, навколишнього середовища, екології та благоустрою території сільської ради гр. Спінжар С.В. (0.02 МБ)
  80. Про внесення змін до договору оренди землі укладеного з Полтавською районною державною адміністрацією Полтавської області та ПП «Протеїн» (0.02 МБ)
  81. Про внесення змін до договору оренди землі укладеного Терешківською сільською радою з С(Ф)Г «Галина» (0.02 МБ)
  82. Про внесення змін до договору оренди землі укладеного Терешківською сільською радою з С(Ф)Г «Галина» (0.02 МБ)
  83. Про внесення змін до рішення 23 сесії 8 скликання від 21.04.2023р. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки та передачі в оренду СФГ «Галина»» (0.02 МБ)
  84. Про дострокове розірвання договору оренди землі укладеного між Терешківською сільською радою та КВП «Ясен» (0.02 МБ)
  85. Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин, навколишнього середовища, екології та благоустрою території сільської ради гр. Лихошвай В.П. (0.02 МБ)
  86. Про віднесення земельних ділянок до самозаліснених ділянок (0.03 МБ)
  87. Про передачу земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель (код згідно КВЦПЗ 02.01) в с. Ваці вул. Шевченка, буд. 33 на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області гр. Бурда О.П. (0.02 МБ)
  88. Про передачу земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель (код згідно КВЦПЗ 02.01) в с. Головач вул . Кобзаря, буд.3 на території Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області гр. Сливка І.В. (0.02 МБ)
  89. Про затвердження ставок податку на майно в частині плати за землю в межах населених пунктів на 2024 рік на території Терешківської сільської ради (0.09 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь