Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Ментальне здоров'я кожного – запорука стійкості всієї країни, – Філіп Пронін

Дата: 17.10.2024 14:55
Кількість переглядів: 14

Фото без опису

     Стійкість одного – стійкість мільйонів. Вона допомагає вистояти перед кожним викликом і ставати сильнішими. Особливо в умовах війни, яка несе стільки випробувань і болю, потрібно дбати про своє ментальне здоров’я. Щоб вистояти й перемогти.

     «Турбуватися про своє самопочуття допомагає Всеукраїнська програма «Ти як?», яку впроваджуємо й на Полтавщині. Культуру піклування про ментальне здоров’я розвиваємо у центрах життєстійкості, проводимо в області дні спільнодії. Минулого тижня долучилися до національного заходу «Моменти стійкості щодень», а в Полтаві відбувся регіональний форум», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

     За його словами, важливо формувати цінності, які допомагають рухатися вперед. Піклуватися про себе, за необхідності звернутися за допомогою – це ок. І це лише два з п’яти компонентів формули стійкості. Більше – у відео комунікаційної кампанії «Ти як? Стійкість» Всеукраїнської програми ментального здоров'я, ініційованої першою леді Оленою Зеленською. 

     «Стійкість можна щоденно тренувати і навіть зробити своїм вибором, опорою для інших. Ментальне здоров'я кожного – запорука стійкості всієї країни», – додав Філіп Пронін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь