Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Інформація щодо процедури закупівлі: нерегулярні пасажирські перевезення

Дата: 27.06.2024 08:28
Кількість переглядів: 50

Інформація щодо процедури закупівлі

(керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2020  №1266 

«Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. №631 і від 11 жовтня 2016 р. №710»)

 

№ з/п

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Ідентифікатор процедури закупівлі/ тип процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі,

грн з ПДВ

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

1

ДК 021:2015 – 60140000-1 - Нерегулярні пасажирські перевезення;

назва предмету закупівлі – Послуги перевезення та доставки військовозобов’язаних до військових частин та установ ЗСУ

 

UA-2024-06-26-005956-a

Відкриті торги

(з особливостями)

199 000,00

Закупівля даного виду послуг пов’язана безпосередньо із засадами організації та діяльності, правовим статусом і відповідальністю органів та посадових осіб місцевого самоврядування, що визначено Конституцією України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з запровадженням правового режиму воєнного стану, відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 р. №64/22 «Про правовий режим воєнного стану на території України», на виконання ст.18 розділу ІІІ Закону України від 21.10.1993 №3544-ХІІ зі змінами «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та ч.2 п.8 Указу Президента України від 24.02.2022 №69/22 «Про загальну мобілізацію», розпорядження начальника Полтавської районної військової адміністрації №М3дск від 30.01.2024 року «Про проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Полтавського району», інших актів чинного законодавства України.

Процедура погоджена з Полтавською обласною військовою адміністрацією (лист від 18.06.2024 №7041/1/01-72) на виконання рішення Ради оборони Полтавської області від 03.04.2024 №61 «Про невідкладні заходи для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави», яке введено в дію розпорядженням начальника Полтавської обласної військової адміністрації від 09.04.2024 №184 «Про введення в дію рішення Ради оборони Полтавської області від 03.04.2024 №61».

Виконавчий комітет Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області має намір здійснити закупівлю послуг перевезення та доставки військовозобов’язаних до військових частин та установ ЗСУ (код за ДК 021:2015 – 60140000-1 Нерегулярні пасажирські перевезення) на виконання п.1.7 заходів Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої рішенням тридцять другої сесії Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області восьмого скликання «Про затвердження Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік» від 21.02.2024 року. Отже, для дотримання принципів Закону України «Про публічні закупівлі», а саме максимальної економії та ефективності, замовником було прийнято рішення провести закупівлю послуг перевезення та доставки військовозобов’язаних до військових частин та установ ЗСУ із зазначеними характеристиками, а також враховуючи запит Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 01.02.2024 р. №6/17.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ

ТА ІНШІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Послуги перевезення та доставки військовозобов’язаних до військових частин та установ ЗСУ

(код CPV за ДК 021:2015- 60140000-1 Нерегулярні пасажирські перевезення)

 

Кількість поїздок

Відповідно до поданих замовником заявок та потреб замовника.

Пробіг (кілометраж)

Очікуваний кілометраж:

Вид транспортного засобу

Очікуваний кілометраж*

Транспортні засоби для перевезення менше 8 пасажирів, крім водія

1000

Автобуси місткістю не більше 22 пасажирів, крім водія

5000

Автобуси місткістю понад 22 пасажири, крім водія

2000

*Кілометраж динамічний та може змінюватися в залежності від фактичної потреби замовника.

Одна поїздка - відповідно до поданих замовником заявок та потреб замовника.

Місце надання послуг, маршрут

В межах України перевезення та доставка військовозобов'язаних до військових частин та установ ЗСУ.

Відповідно до поданих замовником заявок та потреб замовника.

Строк надання послуг

З дати укладення договору до 31.12.2024 року

Пасажиромісткість автотранспорту

Відповідно до поданих замовником заявок та потреб замовника (автомобільний пасажирський транспорт мінімально 1 особа, максимально - орієнтовно до 30 осіб).

Місце відправлення

Україна, 36039, Полтавська область, м.Полтава, вул.Сінна, 14 (Полтавський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки)

Умови оплати

Післяоплата протягом 10 (десяти) банківських днів

Виконавець повинен надати Замовнику послуги з нерегулярних перевезень групи пасажирів, які перебувають в м.Полтава Полтавської області до військових частин та установ Збройних Сил України на 2024 рік, у зв’язку з запровадженням правового режиму воєнного стану, відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 р. №64/22 «Про правовий режим воєнного стану на території України», на виконання ст.18 розділу ІІІ Закону України від 21.10.1993 №3544-ХІІ зі змінами «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та ч.2 п.8 Указу Президента України від 24.02.2022 №69/22 «Про загальну мобілізацію», розпорядження начальника Полтавської районної військової адміністрації №М3дск від 30.01.2024 року «Про проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Полтавського району»,  інших актів чинного законодавства України, Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої рішенням тридцять другої сесії Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області восьмого скликання «Про затвердження Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік» від 21.02.2024 року.

Критерії для надання послуг з нерегулярних пасажирських перевезень:

  • наявність чинної ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів.
  • учасник несе повну відповідальність, передбачену чинним законодавством за безпеку пасажирів під час перевезення їх по маршруту.
  • організовувати перевезення пасажирів водіями, які відповідають кваліфікаційним вимогам, що передбачені та встановлені правилами дорожнього руху і мають стаж керування транспортними засобами не менше ніж трьох років.
  • наявність технічно справного транспорту, призначеного його виробником для перевезення пасажирів (сертифікований відповідного типу, що відповідає параметрам комфортності), із місткістю: мінімально 1 особа, максимально - орієнтовно до 30 місць для сидіння для пасажирів за одне перевезення.
  • забезпечувати своєчасний обов’язковий технічний контроль транспортних засобів та медичний огляд водіїв при виїзді автобусів по маршруту;
  • забезпечувати належний санітарний стан транспортного засобу;
  • інструктувати водіїв з питань охорони праці, Правил дорожнього руху та Правил перевезення пасажирів, у частинах, які пов’язані з перевезенням організованих груп людей;
  • забезпечувати заміну транспортного засобу, у разі виникнення їх технічної несправності;
  • надавати автобуси в термін згідно заявки Замовника.
  • надати замовнику можливість огляду транспортних засобів на відповідність технічним, якісним та кількісним характеристикам згідно тендерної документації, про що у складі тендерної документації має бути гарантійний лист;

Строк надання послуги: з дати укладення договору по 31 грудня 2024 року.

Місце надання послуги:  в межах території України (згідно заявки замовника).

Учасник визначає ціни на послуги, які він пропонує надати за Договором про закупівлю виходячи з вартості пробігу 1 км шляху з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені. Не врахована учасником вартість окремих послуг не сплачується замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його тендерної пропозиції, за результатами торгів. Загальна вартість пропозиції (ціна тендерної пропозиції) і всі інші ціни повинні бути чітко та остаточно визначені. Виконавець враховує у вартість послуги: подачу транспортного засобу (якщо це передбачено) та вартість кілометра з урахуванням вартості простою транспорту.

Транспортні послуги надаються з водієм.

Режим роботи автотранспорту: ненормований, поїздки здійснюються за погодженням Учасника із Замовником.

Можливість здійснення перевезень за попередньою домовленістю.

Учасник повинен використовувати власні або орендовані/залучені автобуси відповідно до їх призначення згідно з інструкцією виробника.

Учасник повинен мати:

- протокол перевірки технічного стану транспортного засобу (засобів), оформлений відповідно до Закону України «Про дорожній рух»;

- на орендований або залучений транспортний засіб: договір оренди (найму) чи інший договір про залучення транспортного засобу, оформлений відповідно до ст. 799 Цивільного кодексу України.

Допускати до перевезень водіїв, які мають при собі наступні документи:

-   діючу довідку про проходження обов’язкового медичного огляду.

- посвідчення водія відповідної категорії.

- реєстраційні документи на транспортний засіб.

- договір із замовником транспортних послуг, документ.

- інші документи, передбачені законодавством України.

У разі неможливості надати транспортні послуги визначеним транспортним засобом,  учасник зобовязаний забезпечити роботу іншого транспортного засобу з подібними технічними характеристиками, вартість послуг якого не перевищуватиме вартості аналогічних послуг первинного транспортного засобу.

 

Визначення очікуваної вартості зроблено згідно наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» за інформацією, отриманою шляхом проведення ринкових консультацій та на підставі отриманих від надавачів послуг комерційних пропозицій із зазначенням актуальних цін, методом порівняння ринкових цін - визначено очікувану вартість закупівлі, як середньоарифметичне значення масиву отриманих даних та в межах розміру бюджетних призначень, що затверджені рішенням тридцять другої сесії Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області восьмого скликання «Про внесення змін до показників бюджету Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік від 21.02.2024 р. та у відповідності до Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік, затвердженої рішенням тридцять другої сесії Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області восьмого скликання «Про затвердження Програми сприяння та підтримки матеріально-технічного забезпечення підрозділів, органів та сил національної безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань територіальної оборони Терешківської сільської територіальної громади на 2024 рік» від 21.02.2024 року.

Кошти місцевого бюджету.

 

 

 

Головний спеціаліст із проведення публічних закупівель,

юридичного відділу виконавчого комітету Терешківської сільської ради                                                          Катерина МОРОЗ

(повноваження відповідно до розпорядження від 29.01.2024 р. №04-АГД)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь