Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Розпочався прийом пропозицій до проєкту   аналітичного   звіту   (для  містобудівного моніторингу містобудівної документації на місцевому рівні)

Дата: 30.04.2024 16:27
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

     Повідомляємо, що відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пунктів 4 та 6 розділу І, пункту 6 розділу ІІІ Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 01.09.2011 №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року №333), Відділом містобудування та архітектури Виконавчого комітету Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області проводиться містобудівний моніторинг наявної містобудівної документації Терешківської сільської територіальної громади на місцевому рівні, результати якого до кінця 2024 року будуть внесені до містобудівного кадастру Полтавської області у вигляді аналітичного звіту.

     Результати аналітичного звіту будуть враховуватися під час  внесення  змін  до містобудівної документації та розроблення Комплексного плану  просторового розвитку території громади.

     Прийом пропозицій до проєкту   аналітичного   звіту   (для  містобудівного моніторингу містобудівної документації на місцевому рівні) розпочинається з 01.05.2024 року та триває до 15.05.2024 року. Пропозиції можуть бути подані на електронну адресу: [email protected].


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь