Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звіт голови громади Віталія ТУРПІТЬКА

Дата: 29.06.2023 15:24
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

 

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

Звіт за попередні два тижні роботи.

-Щодо ремонту доріг. Впродовж двох тижнів вдалось здійснити ямковий ремонт доріг в селах Ваці та Кашубівка, автошляху Ваці – Кашубівка, засипали гравійно-щебеневою сумішшю вулицю Садову в селі Ваці. Ми проїхали по всіх населених пунктах громади та визначилися з пріоритетністю виконання ремонтних робіт на автошляхах громади на цей рік.

-БФ «Вікторія» передав Терешківському ліцею дрон для навчань, на який діти самі назбирали на тематичних вечірках, котрі відбувалися в різних населених пунктах нашої громади впродовж останніх місяців. Зараз триває підготовка тренерів з пілотування дронів для нашої громади. Курс з пілотування дронів буде викладатись у Терешківському ліцеї. Додатково планується закупити ще кілька дешевших дронів для навчання.

-У селі Зінці відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з пляжного волейболу.

-Вітаю дитячий хореографічний колектив "MaxFan" КЗ"Центр РКДТСМП" Терешківської сільської ради при Зінцівському будинку культури (керівник Вікторія Гібалова) із ІІ місцем в номінації «Естрадний танець» у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв The best energy Fest. Чудовий здобуток для нашої громади!

-КУ «Центр надання соціальних послуг Терешківської сільської ради» отримала від БФ «Право на захист» засоби реабілітації для людей з особливими потребами з нашої громади, зокрема, інвалідні візки, ходунки, милиці, протипролежневі матраци та інше.

-БО «Світло надії» провела для дітей з родин, які опинилися в складних життєвих обставинах, свято з аніматорами, майстер-класами, різноманітними розвагами та подарунками.

-Наші комунальні заклади – КП «ЖЕО» та КП «Благо» - продовжують займатися благоустроєм населених пунктів нашої громади. Зокрема, здійснюють обкошування громадських місць у селах громади, ремонтують дитячі майданчики, виконують інші роботи.

 -Завершилося голосування за проєкти Екологічні ініціативи Полтавської обласної ради. На превеликий жаль, наша громада вкотре не змогла згуртуватися й набрати необхідну для перемоги кількість голосів. Але я впевнений, що ми реалізуємо проєкти, чи із залученням обласних коштів, чи лише за рахунок бюджету сільської ради. Дякую за увагу! Єднаймося!

     Разом ми – Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь