Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звіт голови громади Віталія ТУРПІТЬКА

Дата: 14.04.2023 16:46
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

     Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

     Звіт за попередні два тижні роботи.

- Відбулося відкриття денного відділення  КУ «Центр надання соціальних послуг» в с.Терешки. Це дасть можливість якісніше обслуговувати пільгові категорії громади. У відділенні надаватимуться послуги масажу, фізпроцедури, можна буде отримати послуги перукаря та швачки. Графік роботи та роз’яснення деталей отримання послуг  буде висвітлено в окремому дописі на сторінках інтернет-ресурсів громади.

- Від Фонду Міжнародної Солідарності (Польща) наша громада отримала 12 генераторів різної потужності та 10 пічок. Їх буде розподілено в заклади громади, де ще відсутні генератори. 

- У громаді триває двомісячник чистоти та благоустрою. Уже поступило близько 10 заявок на фарбу для дитячих майданчиків. Ми об’їхали дитячі майданчики, разом з КП «Благо» визначились, що потрібно зробити по кожному з них. Продовжуємо приймати заявки, передавайте їх через депутатів на ваших округах. 

- Водяна колонка по вул.Лісна в Копилах ще не готова (минулого разу помилково прозвітував про готовність), зараз очікуємо відповідну трубу, після чого роботи з її встановлення завершаться. Почистили та запустили колодязь по вул.Горького в Копилах. Проби води будуть взяті після введення в експлуатацію всіх альтернативних джерел водозабезпечення.

- Вкотре звертаюсь до всіх вас з приводу викидання забороненого сміття. Наголошую:  якщо вам потрібно вивезти будівельне сміття, гілки, старі меблі, інші негабаритні відходи, замовляйте  в КП «ЖЕО» трактор, оплачуйте послугу з вивезення сміття на сміттєзвалище.

- Цього тижні запустили в тестовому режимі твердопаливні котельні в Кашубівці та в Терешківському ліцеї. Котельня в ліцеї працює на 50% в зв’язку з невідповідністю пальника, чекаємо його заміни.

- Завдяки співпраці з БФ «Карітас Полтава» діти з нашої громади побували в Екопарку с.Ковалівка.
Триває в громаді «Двіж майбутнього» - заходи для дітей віком 13 – 18 років, які проводиться за підтримки БФ «Вікторія». Формати заходів діти визначають самостійно. Уже пройшли тематичні вечірки в Терешках, Вацях, Головачі. На заходах учасники збирають кошти на придбання дрона для громади, вже зібрано близько 12 тисяч гривень. Наступний захід відбудеться в Писарівці.

- У нашій громаді з візитом побували представники Міністерства ветеранів та Полтавської обласної військової адміністрації. Обговорювали питання взаємодії влади з учасниками бойових дій, ветеранами.

     Щиро вітаю громаду з Великоднем! Бажаю здоров’я, щастя у кожній родині та нашої якнайшвидшої перемоги. Слава Україні! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь