Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 18.10.2022

Дата: 18.10.2022 16:36
Кількість переглядів: 109

     Добрий день, шановні мешканці Терешківської  територіальної громади!

     Триває підготовка до опалювального сезону в громаді. З шести закуплених твердопаливних котлів вже надійшло три. Зараз спеціалісти займаються їхнім встановленням в закладах культури. Щодо подальших перспектив, згідно з нашим планом, розпочинаємо закупівлю та будівництво великої твердопаливної котельні, яка забезпечуватиме теплом Терешківський ліцей та ЗДО «Барвінок».

     Продовжуємо встановлювати камери відеонагляду в населених пунктах громади. У  13 точках буде встановлено 16 камер відеонагляду. Це перший етап цього проєкту. Намагалися охопити в’їзди в громаду і виїзди. Наступного року плануємо встановити камери відеонагляду  майже в усіх населених пунктах громади.

     Усі дошкільні заклади громади працюють в офлайн режимі. Заняття в Терешківському ліцеї поки проходять в дистанційному режимі.

     АТ «Укрпошта» прийняло рішення про оптимізацію відділень в населених пунктах нашої громади. Зараз ми ведемо перемовини з керівництвом підприємства, вони врахували наші вимоги і погодились здійснювати виїзні прийоми в селах громади, навіть у тих, де відділень не було взагалі, під час яких мешканці зможуть здійснити оплату комунальних послуг, отримати пенсію . Додаткову інформацію повідомимо за результатами остаточних перемовин з представниками АТ «Укрпошта».

     Так як безпекова ситуація на нашій території трохи покращилася, гуманітарний штаб прийняв рішення продовжити видачу гуманітарної допомоги мешканцям нашої громади вікової категорії 70 – 79 років включно, які ще не отримали продуктові набори, а також особам, старше 80 років, які теж не отримали продуктові набори раніше. Видача здійснюватиметься попередньо в четвер та п’ятницю, згідно з графіками, які будуть розміщені на сайті громаді, офіційній сторінці в фейсбуці та дошках оголошень в населених пунктах громади.

     Щодо толоки, яка пройшла минулої суботи в центрі села Терешки. Велика вдячність усім, хто взяв участь. Ми висадили гарну алею троянд, яку самі учасники толоки прийняли рішення найменувати Алеєю героїв  України.

     Дякую! Єднаймося! Разом ми – Україна!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь