Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Ваша думка важлива! Будь ласка, візьміть участь в опитуванні щодо стану національно-патріотичного виховання і подальшого його вдосконалення

Дата: 20.09.2022 08:30
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

 

     У реаліях сьогодення, коли український народ виборює незалежність в умовах воєнної агресії російської федерації, в Україні національно- патріотичне виховання набуває найбільшого значення у діяльності держави та суспільства.

З метою отримання загальної інформації щодо стану національно-патріотичного виховання і подальшого його вдосконалення, надання системності та вироблення науково-методичних засад супроводу організаційної роботи з національно-патріотичного виховання Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського проводить опитування з 20.09.2022 по 22.09.2022 в рамках першого етапу проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

     Опитування анонімне, коротке та не забирає багато часу. В опитуванні можуть взяти участь: учні 5-11 класів, батьки, дідусі, бабусі та будь-хто з бажаючих.

Онлайн-опитувальник доступний за посиланням: https://forms.gle/Ard2yGdiDqchYiA46

     Опитування має системний характер і буде проводитись на постійній основі до 2025 року включно (раз на півроку, у вересні та березні).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь