Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 26.08.2022

Дата: 26.08.2022 14:47
Кількість переглядів: 304

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

-Ситуація в громаді задовільна та контрольована.

-Зараз основні заходи спрямовані на підготовку до нового навчального року. У нашій громаді ми прийняли рішення, що всі діти, батьки яких бажають, щоб вони навчалися офлайн, будуть навчатися в приміщенні школи. Це буде Терешківський ліцей, єдиний заклад, в якому є антирадіаційне укриття, що зможе приймати дітей у разі повітряної тривоги. Буде організовано підвезення дітей з інших населених пунктів. Всі інші освітні заклади працюватимуть в режимі онлайн. Здійснили заходи з облаштування укриттів в ліцеї та дошкільних закладах «Барвінок» і «Ялинка», зокрема обладнали санвузли, замінили електропроводку, виконали побілку. Всі ці три заклади готові до прийняття дітей. Батьки вихованців з середньої та старшої вікових груп матимуть можливість водити  дітей у дошкільні заклади. Як буде навчатися дитина – офлайн чи онлайн – батьки вирішуватимуть самі.

-Щодо втілення в життя проєкту, який реалізовується в громаді, – Шкільний громадський бюджет. Багато цікавих проєктів подано нашими креативними дітьми. Прошу вас підтримати їх під час голосування, яке розпочнеться на початку вересня. У жовтні вже почнемо реалізацію проєктів-переможців.

-Триває обкошування громадських місць в населених пунктах громади бригадою  КП «Благо». Деякі населені пункти обкошувати вже по три-чотири рази. Далі плануємо обкосити територію, зарослу амброзією, яка належить «Укрзалізниці».  Наводити там лад її обов’язок, листи-зауваження їм надіслані, але результатів немає.

-Продовжуються ямкові ремонти доріг в селах громади. Фактично пройшли всі населені пункти, в яких необхідно було виконати ямкові ремонти доріг.

-Дякую усім, хто долучився до збору продуктів для ЗСУ. Зібрали багато продуктів, уже передали нашим захисникам.

     Дякую за увагу! Єднаймося! Разом ми – Україна!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь