Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Сформовано базу фахових екологів та менеджерів зеленої економіки

Дата: 25.07.2022 14:01
Кількість переглядів: 169

 

     На Платформі рішень для менеджерів природоохоронної діяльності «Ecobusiness Group» створено єдиний інформаційний ресурс – Єдиний банк фахових екологів і менеджерів зеленої економіки.

      Зазначений перелік містить відомості про кваліфікацію осіб, які здійснюють професійну діяльність у сфері екологічного менеджменту та промислової екології, екологічної інженерії, охорони довкілля, енергоефективності.

     До Реєстру Банку вносяться відомості про фахівців, які мають досвід роботи підкріплений як практичними так і теоретичними знаннями. Також для тих, хто успішно пройшов навчання за додатковими професійними програмами Національного центру сталого розвитку, об’єднання екологів ПАЕУ та отримали документи за останні 3 роки.

     В Українській асоціації професіоналів довкілля зазначають, що база даних почала наповнюватися інформацією про фахівців з травня 2022 року та наповнюється і далі. Зокрема, заяву на включення у єдиний банк фахових екологів і менеджерів зеленої економіки можна подати тут: https://cutt.ly/ILrWcMH ?

     Подивитися, хто вже увійшов до реєстру можна за посиланням: https://ecolog-ua.com/bank, а якщо виникають додаткові питання, можна дзвонити за номером телефону 063-849-38-06, або писати на електронну пошту [email protected]


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь