Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 28.03.2022

Дата: 28.03.2022 14:59
Кількість переглядів: 226

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської громади!

-Ситуація в громаді задовільна та контрольована. Але вночі, під час повітряної тривоги, хтось увімкнув вуличне освітлення. Зрозуміло, що ми одразу ж відреагували. Зараз вживаємо заходів, щоб унеможливити включення вуличного освітлення сторонніми особами.

-Щодо заборони відвідувати лісові масиви. Це рішення обласної військової адміністрації, для вашої ж безпеки. Але якщо мова йде про населений пункт з якого можливо пройти до найближчої зупинки тільки лісовою дорогою, то ця заборона не застосовуватиметься.

-Кількість вимушених переселенців у нашій громаді збільшується. Ситуація з отриманням гуманітарної допомоги для переселенців складна. Шукаємо контакти різних благодійних організацій, домовляємось. Повністю забезпечуємо потреби дітей, у нас є памперси, молочні суміші, але із забезпеченням усім  необхідним дорослих ситуація критична. На жаль, місцеві мешканці на сьогодні продуктів харчування не передають і практично немає гуманітарних поставок.

- Продукти харчування в магазинах наявні.

-Нагадую: у населених пунктах нашої громади ДП ДГ «Степне» реалізовуватиме  молоко. Для початку завтра, 29 березня,  молоко підвезуть у Вовківку (пятачок) з 7.00 – 8.00, а з 8.30 – у Терешки (ринок). Ціна – 17 грн за 1 літр. Якщо будуть бажаючі купувати молоко, реалізація буде здійснюватись регулярно.                           

Дякую за увагу. Єднаймось! Разом ми – Україна!       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь