Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 23.03.2022

Дата: 23.03.2022 15:37
Кількість переглядів: 314

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

-Ситуація в громаді стабільна та задовільна.

-Продовжуємо формування нашого добровольчого підрозділу, основне завдання на сьогодні  - забезпечити  його усім необхідним, отримати техніку.

-У Терешківському ліцеї небайдужі мешканці нашої громади організували виготовлення розгрузок. Але зараз у них закінчилися матеріали, тому звертаюсь до всіх мешканців з проханням про допомогу. Якщо маєте вдома тканину камуфльованого типу, вживані речі, теж камуфльовані, можливо намети, передайте, будь ласка, все це в Терешківський ліцей (центральний вхід, з боку футбольного поля). Власними силами ми зможемо пошити для наших військових розгрузки.

-Зберігається значний потік вимушених переселенців на територію нашої громади. На сьогодні зареєстровано вже більше 400 людей. Якщо у вас є можливість надати житло людям, повідомляйте, будь ласка, у сільську раду або телефонуйте: 099 256 63 02. Переселенці повинні звернутися до сільської ради для реєстрації.

-В амбулаторіях нашої громади вимушені переселенці можуть укласти декларації з лікарями для подальшого медичного обслуговування. Це займе небагато часу, у подальшому, після повернення на місце свого попереднього проживання, декларацію можна буде переукласти, попередня в такому випадку анулюється автоматично.

-Відбулося засідання виконкому Терешківської сільської ради, на якому прийняли рішення про проведення традиційного двомісячника чистоти в громаді. З 1 квітня до кінця травня будемо займатися наведенням ладу в громаді. Прохання підготуватися та дружно долучитися.

-На жаль, у нашій громаді фіксуються поодинокі випадки порушення правопорядку під час комендантської години, яка триває з 20.00 до 06.00. Будемо відповідно реагувати на всі випадки – затримуватимемо порушників до ранку, передаватимемо в поліцію.

Дякую за розуміння. Разом ми  – Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь