Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Звернення голови громади Віталія Турпітька 10.03.2022

Дата: 10.03.2022 14:52
Кількість переглядів: 133

 

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

-Ситуація в нашій громаді стабільно-задовільна. Продовжуємо укріплювати наші блок-пости.

-Медичні заклади нашої громади працюють у звичному режимі. Сімейний лікар з Заворсклянської амбулаторії мобілізований, за потребою медсестри викликають лікаря з Терешківської амбулаторії.

-Стоматологічна допомога в амбулаторіях нашої громади надається в понеділок, середу та пятницю. В Терешківській амбулаторії – з 08.00 до 12.00;  в Микільській та Заворсклянській амбулаторіях  – з 09.00 – 13.00.

-У нашій громаді зареєстровано близько 150 переселенців із Сумської, Харківської та Луганської областей. Налагоджені гуманітарні коридори.

Велике прохання до всіх мешканців: реєструйте вимушених переселенців, щоб в разі потреби були контакти для надання гуманітарної допомоги через міжнародні фонди.

-У нашій громаді склалася критична ситуація у зв’ язку з заборгованістю мешканців багатоквартирних будинків з квартплати  КП «ЖЕО», внаслідок чого немає можливості на сьогодні повністю виплатити заробітну плану працівникам підприємства. Розумію складну фінансову ситуацію, в якій зараз опинилися ми всі, але велике прохання по можливості  сплатити заборгованість. Загалом щодо функціонування  КП «ЖЕО» - ситуація стабільна, сміття вивозиться вчасно, відпрацьовуються шляхи налагодження надання послуг навіть при відсутності електроенергії.

-Необхідний перелік продуктів харчування в магазинах в наявності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь