Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Освітні заклади громади поки працюватимуть у звичайному режимі

Дата: 27.01.2022 18:43
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

    Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки рекомендувала закладам освіти області перейти на дистанційну форму навчання у зв’язку із високими темпами зростання захворюваності серед дітей, що може вплинути на ускладнення епідситуації.

     Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Терешківської сільської ради, де розглянули питання щодо стану захворюваності на COVID-19 серед дитячого населення громади.

     Оскільки високого рівня захворюваності дітей на коронавірус, грип та гострі респіраторні вірусні інфекції на території громади не зафіксовано, на сьогодні немає необхідності запроваджувати дистанційну форму навчання в освітніх закладах громади. Відповідно до рішення комісії з ТЕБ і НС Терешківської сільської ради, дистанційно з п’ятниці, 28 січня, навчатимуться лише 5-Б, 7-Б, 9-Б класи Терешківського ліцею, де відсутня через хворобу значна частина учнів, та 8-Б клас, котрий перебуває на карантині в зв’язку з лабораторно підтвердженим випадком коронавірусної хвороби в одного з учасників освітнього процесу.

     Ситуація із захворюваністю на COVID-19 на території громади постійно моніториться та перебуває на контролі в керівництва, тож в разі необхідності будуть терміново запроваджені обмежувальні заходи.

НАГАДУЄМО:

Дотримуйтесь карантинних вимог! За перших ознак респіраторних захворювань у вас чи ваших дітей залишайтеся вдома, звертайтеся до сімейного лікаря, не займайтеся самолікуванням! Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь