Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Започатковуємо традицію періодичного звітування  КП «ЖЕО» Терешківської сільської ради

Дата: 27.10.2021 10:14
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

 

     Працівники КП «ЖЕО» здійснили заміну каналізаційного стояка в багатоквартирному будинку в Терешках за адресою: вул.Шевченка, 3. Проблеми з каналізацією в цьому будинку виникали постійно, часто мешканці залишалися без водопостачання, доки здійснювались роботи з  прочищення каналізації, потерпала й місцева амбулаторія, приміщення якої розташоване на 1 поверсі цього будинку. Після заміни каналізаційного стояка на пластиковий, сподіваємось, ця проблема буде розв’язана.

Займалося КП «ЖЕО» і  ремонтом  водяної свердловини в Заворскло. Роботи виконали швидко, тож мешканцям не довелося залишатися без водопостачання тривалий термін.

Цього тижня працівники КП «ЖЕО» відремонтували карусель на дитячому майданчику в дворі багатоквартирного будинку по вулиці Шевченка, 1, дбаючи про безпеку дітей.

Провели інспектування стану відмостки навколо будинку в Терешках за адресою: вулиця Шевченка, 4, зреагувавши на звернення мешканців. Ремонт відмостки тут не здійснювався багато років, тому, оглянувши об’єкт, спеціалісти КП «ЖЕО» визначилися з подальшими діями.

Працівники КП «ЖЕО» отримали новий спецодяг та засоби індивідуального захисту, необхідні для роботи. Зараз на підприємстві тривають комплексні  заходи з охорони праці, спрямовані на захист працівників під час виконання ними трудових обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь