Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Шукаємо патронатну родину!

Дата: 24.09.2021 14:35
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

 

     Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

     Сім’я патронатного вихователя – це сім’я, в якій за згоди всіх її членів, повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі.

     Метою патронату є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками, законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на повернення на виховання в сім'ю відповідно до найкращих інтересів дитини.

     Саме патронатна родина може вберегти дитину від життя в інтернаті. Адже послуга патронату передбачає роботу з рідною сім’єю дитини, виховання та психологічну реабілітацію дитини в умовах, наближених до сімейних.

     Оплата послуг патронатного вихователя та виплата соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя здійснюється за рахунок субвенції з Державного бюджету.

? Якщо Ваша сім’я має позитивний досвід виховання дітей, користується авторитетом у громаді та ви хочете стати патронатними вихователями, просимо звертатись до Служби у справах дітей (с. Терешки, вул.Шевченка, 1 а, приміщення Терешківської сільської ради).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь