Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Давайте допоможемо разом!

Дата: 25.06.2021 11:45
Кількість переглядів: 719

Фото без опису

 

     З проханням про допомогу звертається Анатолій Головань, голова територіальної організації ГО «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» у Полтавській області»:

     «Звертаємося до вас із проханням про допомогу нашому колезі, другові, однодумцю. Погодьтеся, що багато випробувань, здобутків і перемог маємо завдяки спільній конструктивній діяльності. Разом успішно здолані перешкоди, впевнено крокуємо в майбутнє, бо ми – однодумці, друзі, колеги, товариші. Тому як і в родині, коли хтось із нас потребує допомоги – жодного вагання бути не може!

     Син нашого колеги – Олексія Воробйова, багаторічного досвідченого старшого викладача, футбольного тренера Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», - Ярослав, мужньо долає гострий монобластний лейкоз. Ми не сумніваємося в його вольових якостях, хочемо, щоб Богдан спілкувався з татом Ярославом щоденно, щоб батько Олексій Васильович, котрого ми всі знаємо й поважаємо, не просто був упевнений в тому, що лікування буде ефективним і надійним, а й те, що зможе обійняти й пригорнути сина.

     Звертаємося до вас із проханням про посильну фінансову допомогу для лікування Ярослава, який перебуває зараз у клінічній лікарні «Феофанія», м.Київ. Діагноз став великою трагедією для родини, матеріальні ресурси сім’ї вичерпані, адже один сеанс хіміотерапії з етапом відновлення коштує близько 250 000 грн. Лікарі дають оптимістичні прогнози на одужання Ярослава.

     Діти – це наше все, так не повинно бути, це несправедливо, але так є.

     Ми можемо зробити родину Воробйових щасливою!»

Номер картки ПриватБанку для допомоги: 5168 7451 0609 0977.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь