Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Додаткові карантинні обмеження на території Терешківської громади продовжено!

Дата: 13.04.2021 11:18
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

         На черговому засіданні  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Терешківської сільської ради, яке відбулося під головуванням Віталія Турпітька, прийнято рішення про продовження додаткових карантинних обмежень на території Терешківської сільської ради. Ситуація щодо поширення коронавірусної хвороби на території громади залишається напруженою.

         Рішенням комісії заборонено відвідування закладів освіти, крім закладів дошкільної освіти, приймання відвідувачів у закладах культури, проведення всіх масових культурних, спортивних та інших заходів. Навчальний процес у закладах освіти, окрім дошкільних закладів, з 13 квітня по 17 квітня продовжується з використанням технологій дистанційного навчання.

         Звертаємося до мешканців громади: щоб уникнути  погіршення епідемічної ситуації та знизити  ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися основних правил: носити захисну маску,  дотримуватися соціальної дистанції, уникати  скупчення людей, дотримуватися карантинних правил в громадському транспорті та інших громадських місцях. Бережіть себе і своїх рідних!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь