Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 12.05.2020 14:20
Кількість переглядів: 471

Фото без описупро оприлюднення проекту регуляторного акта «Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік»

 

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV, постанови КМУ від 24.05.2017р. №483,  у відповідності до норм Податкового кодексу України, та з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, виконавчий комітет Терешківської сільської ради повідомляє про наміри оприлюднити проект регуляторного акту рішення Терешківської сільської ради « Про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2021 рік» та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акту.

Основною метою прийняття регуляторного акта є встановлення ставок податків і зборів та надходжень до місцевого бюджету на 2021 рік.

         Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до місцевого бюджету.

         З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Терешківської сільської ради .

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються в письмовому вигляді протягом 1 (одного) місяця з дати опублікування проекту регуляторного акта на офіційному сайті сільської ради за адресою: 38762 с. Терешки ,  вул. Шевченка, 7 а, Полтавського району Полтавської області  тел. (0532) 55-30-30, e-mail: [email protected]

         Розробник проекту регуляторного акта: секретар сільської ради.

         Проект регуляторного акта та АРВ буде оприлюднено  не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення даного повідомлення.

- секретар сільської ради – Сердюк Лариса Гнатівна), адреса:  : 38762 с. Терешки   вул. Шевченка, 7а,Полтавського району Полтавської області  тел.(0532) 55-30-30, e-mail: [email protected]

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь