Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

ЯРМАРОК ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 02.06.2019 08:20
Кількість переглядів: 490

                                 Фото без опису

Міністерство соціальної політики України

Державна служба зайнятості

 (Центральний апарат)

Полтавський обласний центр зайнятості

        • МІСЬКРАЙОННА ФІЛІЯ
        • ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ
        • Сотні, 91, м.Полтава, 36022, тел. (0532) 57-01-74, факс (0532) 57-01-82
        • mall: cz1650@czpoltava.gov.ua  Web:dcz.gov.ua/pol Код ЄДРПОУ 41464314

 

          30.05.2019  16/46/1173-19                          На            від                           

 

 

 

 

 

Головам об’єднаних територіальних громад Полтавського району

 

 

Надпись: 	Головам об’єднаних територіальних громад Полтавського району

 

 

Щодо інформаційної роботи

на Web-порталах.

        

    Полтавська міськрайонна філія Полтавського обласного центру зайнятості 28 травня 2019 року провела загальноміський захід «Ярмарок зайнятості» для мешканців міста Полтави та Полтавського району.

З метою інформування населення міста Полтави та Полтавського району про проведення вище зазначеного заходу, просимо розмістити інформацію на ваших Інтернет ресурсах (сайті, сторінці facebook). Для розміщення додаємо статтю та фотографії.

 

         Додаток: на 2 арк. (в електронному вигляді)

 

 

З повагою,

 

Директор                                                                                     П.П. Петренко  

 

 

 

 

 

Мороз Т.І.,

тел. 57-00-10

 

 

 

ЯРМАРОК ЗАЙНЯТОСТІ - ТВІЙ ПОШУК РОБОТИ ПОЧИНАЄТЬСЯ ТУТ!

 

  • У виставковому залі Міського будинку культури 28 травня 2019 року відбувся масштабний захід «Ярмарок зайнятості» організований Полтавською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості.
  • Даний захід проведений на безкоштовній основі за сприяння Полтавської міської ради, Управління житлово-комунального господарства Полтавської міської ради та особисто голови Ради підприємців м. Полтави Євгена Ніколаєнка. Окремо висловлюємо подяку за безоплатне розміщення реклами про «Ярмарок зайнятості» в місті КП «ПОЛТАВАЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» та ПП «НЕРУХОМІСТЬ».
  • В «Ярмарку зайнятості» брали участь 40 роботодавців міста Полтави та Полтавського району, які презентували свої підприємства та надавали ґрунтовну інформацію щодо наявних вільних робочих місць, зокрема:

ПРАТ «ПОЛТАВСЬКЕ ХПП» (мережа КЕРНЕЛ ГРУП), ТОВ «ЗАВОД УКРБУДМАШ», ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», ТОВ «ТД «ПОЛТАВСЬКИЙ АВТОАГРЕГАТНИЙ ЗАВОД», ТОВ «ПОЛТАВАХЛІБ-3», ТОВ «ПОЛТАВСЬКИЙ ДОМОБУДІВЕЛЬНИЙ КОМБІНАТ», ПРАТ ПОЛТАВСЬКИЙ ВЕНТИЛЯТОРНИЙ ЗАВОД, АТ «ПОЛТАВСЬКИЙ ТУРБОМЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД», КП «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО», ПП «ПРЕМ’ЄР СОКС», ТОВ «ПОЛТАВСЬКИЙ ХЛІБОПЕКАРСЬКИЙ КОМПЛЕКС», ВП «ПОЛТАВСЬКА ДИСТАНЦІЯ КОЛІЇ» (УКРЗАЛІЗНИЦЯ), ПРАТ "ЕЛЕКТРОМОТОР" та інші.

  • Ярмарок зайнятості відвідали близько 2500 мешканців міста Полтави та Полтавського району, що шукають роботу. Разом з тим на захід було запрошення близько 450 осіб з числа студентської молоді. Відвідувачам було запропоновано близько 1150 вакансій, з роботами різноманітних напрямків і різного кваліфікаційного рівня. Для молоді, крім вакансій було запропоновано тестування з профорієнтації.
  • Шукачі робити мали змогу отримати безпосередньо від представників кадрових служб повну інформацію стосовно запропонованих вакантних робочих місць, скласти та залишити своє резюме, домовитися стосовно співбесіди з роботодавцем.
  • Значне зацікавлення клієнтів мали пропозиції тимчасового сезонного підробітку, які сприятимуть зайнятості студентської молоді на літній період. 
  • Уже традиційним підсумком «Ярмарку зайнятості»  проведення круглого столу за участю керівництва міськрайонної філії  та  роботодавців – учасників заходу. В ході засідання круглого столу обговорювалися актуальні питання та проблеми  ринку праці міста і приміського району, в тому числі запровадження нових форм співпраці служби занятості з роботодавцями.
  • Такі масові заходи державної служби зайнятості сприяють результативному вирішенню питання допомоги роботодавцям щодо укомплектування кадрами та дають можливість особистого спілкування шукачів роботи з представниками фірм, компаній та підприємств регіону. Полтавська міськрайонна філія на чолі з Петром Петренком завжди рада співпрацювати з усіма бажаючими знайти роботу та підприємствами регіону, які готові надавати можливість працевлаштування в Україні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь