Терешківська громада

Полтавський район Полтавська область

Проект рішення №Проекти рішень «Проекти рішень 36 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 85
Скликання: 8
Сесія: 36 сесія
Тип документу: Проект рішення
Дата: 09.07.2024
Автор: Проекти рішень
Номер документу: Проекти рішень
Назва документу: Проекти рішень 36 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Микільське вул. Соснова, 2 (0.02 МБ)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Кашубівка , вул.Житомирська, 11 (0.02 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Заворскло, вул.Корольова, 31, гр. Лебедь Л.С. (0.02 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Безручки вул. Шевченка, 35 гр. Петренко А.В (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Копили, вул. Горького,8 гр. Харченку М.В. (0.02 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Терешки вул. Миру,11 гр. Шаляпіну П.Ю., гр. Шаляпіній О.А. (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Лукищина , вул. Полтавська,71 гр. Бережній Л.Є. (0.02 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель рекреаційного призначення комунальної власності для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в межах населеного пункту с. Копили на території Терешківської сільської ради (0.02 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Терешки вул. Шевченка, буд.12/2 (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Терешківської сільської ради цільове призначення якої змінюється із земель запасу сільськогосподарського призначення на для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с.Писарівка (0.04 МБ)
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту (0.04 МБ)
  12. Про інвентаризацію земельних ділянок сільськогосподарського призначення земель комунальної форми власності Терешківської сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області (0.03 МБ)
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в селі Минівка (0.03 МБ)
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Лагурі Ю.О. (0.02 МБ)
  15. Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин, навколишнього середовища, екології та благоустрою території сільської ради гр. Лисенко Л.О. (0.02 МБ)
  16. Про затвердження акту постійної комісії з питань земельних відносин,навколишнього середовища, екології та благоустрою території сільської ради гр. Охріменко І.В. (0.02 МБ)
  17. Про внесення змін до «Програми фінансування утримання та забезпечення соціальними послугами громадян за місцем проживання, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю, осіб/сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах «Центром надання соціальних послуг Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області» на 2024 рік (0.04 МБ)
  18. Про внесення змін до Генерального плану села Бузова Пасківка Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  19. Про внесення змін до Генерального плану села Ваці Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  20. Про внесення змін до Генерального плану села Головач Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  21. Про внесення змін до Генерального плану села Заворскло Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  22. Про внесення змін до Генерального плану села Клюшники Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  23. Про внесення змін до Генерального плану села Марківка Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  24. Про внесення змін до Генерального плану села Писарівка Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  25. Про внесення змін до Генерального плану села Писарівка Полтавського району Полтавської області (0.09 МБ)
  26. Про внесення змін до Стратегії розвитку Терешківської сільської територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2023-2027 роки (0.07 МБ)
  27. Про внесення змін в Додаток до Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням вулично-дорожньої мережі на території Терешківської СТГ на 2024-2025 роки (0.03 МБ)
  28. Про внесення змін в «Зміст заходів та орієнтовний обсяг витрат» Програми розвитку земельних відносин і охорони земель на території Терешківської сільської ради на 2021-2025 роки (0.02 МБ)
  29. Про затвердження Статуту КП « Благо» Терешківської сільської ради в новій редакції (0.02 МБ)
  30. Про місцеперебування спеціальних автотранспортних засобів та пожежного майна (0.02 МБ)
  31. Про внесення змін до Програми підтримки обдарованої молоді Терешківської громади на 2024 рік (0.06 МБ)
  32. Про внесення змін в «Зміст заходів та орієнтовний обсяг витрат» Програми розвитку земельних відносин і охорони земель на території Терешківської сільської ради на 2021-2025 роки (0.02 МБ)
  33. Додаток до Програми розвитку земельних відносин і охорони земель на території Терешківської сільської ради на 2021-2025 роки (0.02 МБ)
  34. Про затвердження Програмиохорони навколишнього природного середовища Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024-2025 роки в новій редакції (0.02 МБ)
  35. ПРОГРАМА охорони навколишнього природного середовища Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024 – 2025 роки (0.03 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в селі Копили (0.02 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення земель комунальної власності ПП «Компанія «Надежда» (0.02 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється (0.02 МБ)
  39. Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності (0.08 МБ)
  40. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності для сінокосіння та випасання худоби (0.02 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Головач, вул. Кобзаря, 150а (0.02 МБ)
  42. ПРОГРАМА «Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів та мереж комунальної власності Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024 рік» (0.02 МБ)
  43. Перелік заходів та суми коштів, які будуть спрямовані на забезпечення Програми «Будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів та мереж комунальної власності Терешківської сільської ради Полтавського району Полтавської області на 2024 рік» (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь